CELEBRITIES

Η πρώτη συνέντευξη της Selma Blair που μιλάει για την σκλήρυνση κατά πλάκας


The Jennettes

27 Φεβρουαρίου 2019

abaca_532227_0731.jpg

Η ηθοποιός Selma Blair, μετά την διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση στο after party για τα Oscars και πραγματικά τα φλας των φωτογράφων άστραψαν – ήταν τόσο λαμπερή και τόσο γενναία καθώς κρατούσε το μπαστούνι της για να καταφέρει να σταθεί όρθια. Η ίδια μάλιστα πρόσφατα έδωσε και την πρώτη συνέντευξή της που μιλάει ανοιχτά για το πως αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας της αλλά και πως το έχει εντάξει στη καθημερινότητά της, δίχως να φοβάται πλέον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

Εξομολογείται ότι μεγαλώνει το 7χρονο παιδί της μόνη της και για να αντιμετωπίσει τους πόνους που είχε στην αρχή έπινε πολύ αλκοόλ. «Αγωνιζόμουν πραγματικά για το πως θα πάρω τη ζωή πάλι στα χέρια μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε εδώ: Η Selma Blair αποκάλυψε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

Όταν τελικά διαγνώστηκε με την ασθένεια, η οποία επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, η Selma είπε ότι ανακουφίστηκε. "Έκλαιγα, δεν ήταν δάκρυα πανικού - ήταν δάκρυα της γνώσης που ήξερα τι είχα", ανέφερε.

Η 46χρονη Selma σήμερα αισθάνεται ιδιαίτερα αισιόδοξη αφού ο γιατρός της, της είπε ότι μέσα σε ένα χρόνο θα μπορούσε να έχει το 90% των ικανοτήτων της πίσω. Επίσης, αποκάλυψε: «Ήμουν λίγο φοβισμένη να μιλήσω. Ακόμα και ο νευρολόγος με συμβούλεψε ότι αυτή η συνέντευξη θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους καθώς η συγκεκριμένη ασθένεια είναι σε έξαρση, αλλά το κάνω».

Δείτε τη συγκινητική συνέντευξή της Selma Blair:

Δείτε ακόμη:

Oscars 2019: Δείτε όλες τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.