CELEBRITIES

Η Selma Blair αποκάλυψε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας


22 Οκτωβρίου 2018

abaca_532227_0731.jpg

Σε μία δυσάρεστη αποκάλυψη προέβη η ηθοποιός Selma Blair. Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix Another Blair εξήγησε μέσω μίας δημοσίευσης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ότι ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια του fitting για τις ανάγκες της σειράς, την βοήθησε να συνειδητοποιήσει ότι εδώ και καιρό πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η πολλαπλή σκλήρυνση (MS), επίσης γνωστή ως σκλήρυνση κατά πλάκας ή διάχυτη εγκεφαλομυελίτιδα, είναι μία φλεγμονώδης ασθένεια στην οποία τα μονωτικά καλύμματα των νευρικών κυττάρων στον εγκέφαλο και τη σπονδυλική στήλη καταστρέφονται. Ουσιαστικά επηρεάζει την ικανότητα του μυαλού να επικοινωνεί αποτελεσματικά με το σώμα, επιτιθέμενη στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Η αιτία που την προκαλεί ακόμη δεν έχει βρεθεί, ωστόσο στα συμπτώματά της συγκαταλέγονται το μούδιασμα, η κόπωση, η ακούσια κίνηση, ο χρόνιος πόνος, η απώλεια των αισθήσεων και πολλά άλλα δύσκολα ζητήματα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.