CELEBRITIES

O λόγος που η Angelina Jolie εμφανίζεται πλέον πιο συχνά μαζί με τα παιδιά της


The Jennettes

28 Φεβρουαρίου 2019

abaca-613891-015.jpg

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie είχαν προσπαθήσει αρκετά να κρατήσουν τα έξι παιδιά του μακριά από το φως της δημοσιότητας. Αυτό αποδείχτηκε αρκετά δύσκολο, λόγω του ότι επρόκειτο για μια από τις διασημότερες οικογένειες του κόσμου, ενώ μετά το χωρισμό τους, οι εμφανίσεις των παιδιών έγιναν ακόμη σπανιότερες.

To ζεύγος Brangelina, όπως συνήθιζαν να αποκαλούνται τότε, έχει μαζί έξι παιδιά, εκ των οποίων τα τρια είναι βιολογικά και τα άλλα τρία υιοθετημένα. Όλα έχουν το επίθετο Jolie-Pitt, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του διαζυγίου του ζευγαριού. Τα τελευταία χρόνια, η Jolie απέφυγε αρκετά τη δημοσιότητα, αλλά συνέχισε να κάνει εμφανίσεις στο πλαίσιο των καθηκόντων της ως πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών, μαζί με ελάχιστες, περιστασιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Στις 21 Φεβρουαρίου του 2019, η Jolie και τα 4 μεγαλύτερα παιδιά της εμφανίστηκαν σε μια εκδήλωση του MoMA. Tέσσερις ημέρες αργότερα, στις 25 Φεβρουαρίου, η Jolie και όλα τα παιδιά της περπάτησαν στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας του Netflix The Boy Who Harnessed the Wind. Έχοντας καιρό να τους δούμε, έχει ενδιαφέρον το πώς έχουν μεγαλώσει, δεδομένου ότι οι ηλικίες τους πλέον είναι 17, 15, 14, 12, και 10.

Καθώς έχουν πλέον μεγαλώσει, η Jolie τα θεωρεί κάτι παραπάνω από παιδιά, τα θεωρεί φίλους της. "Με βοηθούν τόσο πολύ. Είμαστε αλήθεια μια ομάδα", δήλωσε στους New York Times. "Είναι οι καλύτεροι φίλοι που είχα ποτέ. Κανείς στη ζωή μου δε μου έχει σταθεί περισσότερο".

Δείτε ακόμη: H Angelina Jolie πήγε με όλα της τα παιδιά στο Λούβρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.