CELEBRITIES

Tα μηνύματα συμπαράστασης της παρέας του Beverly Hills στον Lyke Perry


The Jennettes

1 Μαρτίου 2019

luke_perry.jpg

Ο 52χρονος ηθοποιός, Luke Perry που αγαπήθηκε μέσα από τη σειρά Beverly Hills υπέστη εγκεφαλικό και βρίσκεται στο νοσοκομείο.Σύμφωνα με το ΤMZ, το παραϊατρικό προσωπικό έλαβε μια κλήση από το σπίτι του στην California την Τετάρτη το πρωί και τον μετέφερε σε ένα κοντινό νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη επίσημη ανακοίνωση για τη κατάσταση της υγείας του. Ο εκπρόσωπός του δήλωσε «Ο κ. Perry βρίσκεται υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⏩I♥Luke Perry⏪ The?guy ever! (@lukeperry.fanpage) on

Παρόλο που δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πως είναι η υγεία του, τα μηνύματα συμπαράστασης τόσο από τη διάσημη παρέα του Beverly Hills όσο και από άλλους διάσημους φίλους του μέσα από το Ιnstagram δεν σταμάτησαν.

Πρώτη η Shanon Doherty, ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει τους δυο τους και έγραψε: «Φίλε μου. Σε κρατώ σφιχτά και σου στέλνω τη δύναμή μου... Το' χεις».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Έπειτα, ο Ian Ziering ανέβασε μια εξίσου συγκινητική φωτογραφία και έγραψε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω ό,τι ένιωσε η καρδιά μου όταν άκουσα τα σοκαριστικά νέα σήμερα. Ας προσευχηθούμε όλοι για τη γρήγορη ανάρρωσή του».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering) on

Τη ίδια μέρα έγινε και το λανσάρισμα του reboot της σειράς, όπου όμως εκείνος -και η Shannon Doherty, δεν είχαν συμφωνήσει να πάρουν μέρος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEVERLY HILLS 90210 (@beverlyhills90210.tv) on

Δείτε ακόμη:

Beverly Hills: η γειτονιά των διασήμων 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.