CELEBRITIES

Η Victoria Beckham λάνσαρε το νέο της κανάλι στο Youtube με τον καλύτερο τρόπο


The Jennettes

2 Μαρτίου 2019

20181128_zaf_ny1_063.jpg

H Victoria Beckam μας έριχνε δολώματα για το κανάλι της στο Υοutube από τον Νοέμβριο, κι επιτέλους ήρθε η ώρα να το λανσάρει κι επίσημα.

Η πρώην spice girl έβγαλε το επίσημο trailer του καναλιού της, το οποίο όχι μόνο έχει παιχνιδιάρικη διάθεση, αλλά είναι και το πιο Victoria Beckham πράγμα του κόσμου. Η Beckham αυτοσαρκάζεται απολύτως, ενώ αστειύεται σε σχέση με την περσόνα της ντίβας που έχει. Στην αρχή του video εξηγεί ότι βρήκε τι είναι αυτό που θέλει το κοινό, οπότε θα βγάλει τον δικό της βασιλικό λόγο, μόνο που αντί για Δεκέμβριο -που είναι παραδοσιακά ο λόγος της Βασίλισσας της Αγγλίας- θα είναι το Φεβρουάριο, θα διαρκεί πολύ πολύ περισσότερο και θα τον βγάζει εκείνη, και όχι η "πραγματική βασίλισσα" (τα εισαγωγικά δικά της).

Ενώ μια στρατιά ειδικών την φροντίζει και την περιποιείται, η Victoria μας δείχνει κάτι από την αστεία πλευρά της, την οποία βλέπουμε συνήθως στο Instagram. Εάν πρόκειται να είναι έτσι και στο Youtube, τότε να μας υπολογίζει για subscribers.

Η Victoria είχε μεν κανάλι στο Youtube εδώ και χρόνια, αλλά μέχρι στιγμής αποτελούνταν κυρίως από υλικό που έχει τραβηχτεί στα fashion shows της. Το νέο κανάλι υπόσχεται περισσότερη Victoria, η οποία θα κάνει tutorials για ομορφιά και στιλ. Πλέον, το fashion brand της κλείνει δέκα χρόνια, ενώ πρόκειται να λανσάρει και τη δική της σειρά καλλυντικών.

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham LFW F/W19

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.