CELEBRITIES

H Paris Hilton «τρόλαρε» την Britney Spears και τη Lindsay Lohan


2 Μαρτίου 2019

abaca_636698_324.jpg

To 2006, ενώ όλος ο κόσμος πίστευε ότι η Lindsay Lohan, η Britney Spears και η Paris Hilton βρισκόντουσαν στα μαχαίρια, κυκλοφόρησε μια φωτογραφία τους μέσα στο αυτοκίνητο, στην οποία χαμογελούσαν και περνούσαν καλά.

Χθες, η Paris Hilton αναβίωσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, ποζάροντας στο αυτοκίνητο μαζί με την Britney Spears και τη Lindsay Lohan. Στη θέση της Lindsey Lohan βέβαια υπήρχε μια ψεύτικη...βασίλισσα Ελισάβετ. Και στη θέση της Britney Spears ήταν ο Derrick Barry, ο οποίος κάνει μιμήσεις της Britney.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oops... We Did It Again.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton) στις

Στη λεζάντα, η Hilton έγραψε "Oops...We Did It Again", με ευθεία αναφορά στο διάσημο πλέον τραγούδι της Spears. 

Σε μια συνέντευξή της το Δεκέμβριο, η Hilton αποκάλυψε ότι η διάσημη πλέον βραδιά ήταν αρχικά προορισμένη μόνο για δύο. 

"Είχα βγει με την Britney", εξήγησε, επισημαίνοντας ότι η Lohan εμφανίστηκε μόνη της. "Ήμασταν όλες μαζί στα bungalows του Beverly Hills Hotel και βρισκόμασταν σε κάποιο after party και εγώ με την Britney θέλαμε να γυρίσουμε σπίτι. Η Lohan σχεδόν μας κυνήγησε και στριμώχτηκε στο αμάξι, το οποίο ήταν διθέσιο. Δεν ήθελα να την ντροπιάσω μπροστά στους paparazzi και να της πω να βγει από το αυτοκίνητό μου, οπότε σκέφτηκα ‘Whatever.’”

Ωραίες εποχές.

Δείτε ακόμη: H Paris Hilton ποζάρει με εντελώς διαφανές φόρεμα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.