CELEBRITIES

Lady Gaga: H τραυματική ιστορία της γυναίκας με την εκκεντρική περσόνα


2 Μαρτίου 2019

20190108_zaa_nc34_076k.jpg

«Ο πρώην σύντροφος μου έλεγε ότι ποτέ δεν θα επιτύχω, δεν θα καταφέρω να είμαι υποψήφια για βραβείο Γκράμυ, κανένα τραγούδι μου δε θα εκτοξευθεί, ενώ ευχόταν να αποτύχω».

H Lady Gaga ωστόσο τον διέψευσε σε όλα. «Ήμουν πάντα καλλιτέχνης και πάντα ήμουν διάσημη. Εσείς δεν το πιστεύατε», απάνταγε στους επικριτές της. Πίσω όμως από αυτή τη δυναμική και τη φανταχτερή περσόνα κρύβεται ένα δύσκολο παρελθόν κατά το οποίο βίωσε bullying, αποδοκιμασίες, βιασμό και μια χρόνια ασθένεια.

Η γεννημένη με το όνομα Stefani Joanne Angelina Germanotta, «βαφτίστηκε» Lady Gaga όπως είχε αποκαλύψει το 2010 στο Flybe Magazine από τον μουσικό παραγωγό και τότε σύντροφό της Ρομπ Φουσάρι γιατί η φωνή και το στυλ της του θύμιζε το τραγούδι RadioGaGa. Έμαθε να παίζει πιάνο στα 4 της, ακούγοντας μουσική στο ραδιόφωνο, ενώ ξεκίνησε να γράφει μπαλάντες από τα 13 της χρόνια.

Ένα χρόνο αργότερα η έφηβη έκανε τις πρώτες της εμφανίσεις σε κλαμπ της Νέας Υόρκης, ενώ παράλληλα φοιτούσε σε καθολικό σχολείο θηλέων, εκεί όπου ξεκίνησε να δέχεται bullying. Την κορόιδευαν για το χρώμα της, τα μαλλιά της και την εμφάνιση της, «γιατί είσαι τόσο πορτοκαλί», της έλεγαν.

Τη θεωρούσαν λεσβία, την αποκαλούσαν πόρνη μέχρι που έφτασε σε σημείο να αρνείται να πάει στο σχολείο. O σχολικός εκφοβισμός που δέχτηκε είναι κάτι που την ακολούθησε στην υπόλοιπη ζωή της, όπως η ίδια έχει παραδεχτεί.

«Ποτέ δε φεύγει. Ξέρω ότι χρησιμοποιείτε χαρακτηρισμούς όπως σούπερ σταρ και η τραγουδίστρια με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google, αλλά εγώ ποτέ δεν ήμουν νικήτρια. Πάντα ήμουν η χαμένη και αυτό με ακολουθεί. Δε θέλω όμως αυτό να κολλήσει πάνω μου. Θέλω μόνο να κάνω μουσική», είχε δηλώσει.

Διαβάστε όλο το άρθρο στη Μηχανή του Χρόνου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS