CELEBRITIES

Η Cindy Crawford φωτογραφίζεται χωρίς ρούχα και είναι πανέμορφη


3 Μαρτίου 2019

abaca_609691_034.jpg

Είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα όλων των εποχών και μία από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη. Σήμερα είναι 53 ετών και μητέρα 2 παιδιών, αλλά καταφέρνει να διατηρήσει ένα υπέροχο και καλλίγραμμο σώμα, που δε διστάζει να μας το δείχνει μέχρι και σήμερα.

Φυσικά ο λόγος γίνεται για τη Cindy Crawford η οποία δήλωσε ότι κοιτάζει μερικά από τα παλιά της εξώφυλλα στο Playboy και σκέφτεται γιατί δεν κυκλοφορούσε συνέχεια γυμνή όταν ήταν νέα. Έτσι άδραξε την ευκαιρία και φωτογραφήθηκε γυμνή για το νέο βιβλίο του διάσημου φωτογράφου Ράσελ Τζέμις, με τίτλο «Angels». Ενώ έκανε και μια μεγάλη φωτογράφιση αλλά και συνέντευξη για γνωστό περιοδικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Going au naturale for @russelljames. Congrats on the Angels in the Desert opening and the new book, Russell! #AngelsFineArtCollection

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford) στις

«Σε ποια ηλικία το να ποζάρεις γυμνή δεν είναι πλέον όμορφο; Υπάρχει ημερομηνία λήξης για εμάς;» δήλωσε στο PorterEdit. «Δεν φαίνομαι το ίδιο όπως στα 20, τα 30 ή ακόμα και τα 40. Αν φροντίζουμε όμως τον εαυτό μας, γιατί όχι;».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@portermagazine #THEEDIT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford) στις

Δείτε στη gallery: Tα πιο iconic looks της Cindy Crawford 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.