CELEBRITIES

Τα λόγια αγάπης του Justin Timberlake για τα γενέθλια της Jessica Biel


The Jennettes

4 Μαρτίου 2019

20170226-sho-z03-842.jpg

Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake είναι ένα ζευγάρι που έχει αποδείξει πως αντέχει στον χρόνο, καθώς είναι παντρεμένοι από το 2012 και δεν χάνουν ευκαιρία να εκδηλώσουν την αγάπη και τον έρωτα που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

Ο Justin Timberlake ως ρομαντικός καλλιτέχνης και σύζυγος φυσικά με αφορμή τα 37α γενέθλια της Biel, ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μια λεζάντα – που θα έλεγε κανείς ότι είναι μία πραγματική επιστολή αγάπης – ερωτική εξομολόγηση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

«Ο συνεργάτης μου στη ζωή ... είσαι ο πιο θαυμάσιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Με κάνεις να χαμογελάω, και να αγαπώ τη ζωή περισσότερο από ό, τι ήξερα ότι θα μπορούσα, αγαπάω κάθε στιγμή μαζί σου και ανυπομονώ να περάσω περισσότερα χρόνια κάνοντας το ίδιο ... Χρόνια Πολλά αγάπη μου. Με αγάπη, ο σύζυγός σου."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Μετά από έξι χρόνια γάμου και τη γέννηση του γιου τους το 2015, είναι σαφές ότι ο Justin και η Jessica είναι ακόμη πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μαζί!

Δείτε ακόμη:

Justin Timberlake - Jessica Biel: Είναι αγαπημένοι και φαίνεται!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.