CELEBRITIES

Ο σύντροφος της Kaia Gerber βρισκόταν μαζί της στο catwalk


The Jennettes

5 Μαρτίου 2019

stella_mccartney_waw1920_058.jpg

To ότι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει στη μέση του Fashion Week, δε σημαίνει πως η Kaia Gerber δεν μπορεί να περάσει χρόνο με τον επίσης μοντέλο, Wellington Grant, τον περασμένο μήνα στις 14. Αλλά με τη σεζόν για το Φθινόπωρο 2019 να κλείνει σιγά σιγά, οι τελευταίες μέρες των shows στο Παρίσι αποδεικνύουν πως πράγματι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους - κάτι που, σύμφωνα με μία γλυκιά selfie που ανέβασαν την Κυριακή, φαίνεται πως υπάρχει ένα Fashion Week love story.

Aν αναρωτιέστε πώς η μικρή κόρη της Cindy Crawford, που έχει περπατήσει ήδη σε 27 shows τη φετινή χρονιά, θα μπορούσε να έχει χρόνο για μία σχέση, η απάντηση βρισκόταν στο show της Stella McCartney τη Δευτέρα το πρωί. Σχεδόν με το που ανέβηκε στο catwalk, ο Grant ακολούθησε τη Gerber, που περπατούσε λίγο πιο πίσω της με matching αποχρώσεις.

Βρισκόταν, επίσης, ακριβώς πίσω της στα backstage, όπου το ζευγάρι έκανε μία εμφάνιση στο Instagram του brand και πόζαρε για τους φωτογράφους, ενώ έπαιζαν και παιχνίδια με τους... αντίχειρές τους, περιμένοντας να βγουν στην πασαρέλα.

Δείτε ακόμη: H νέα αρετουσάριστη insta photo της Cindy Crawford με μπικίνι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.