CELEBRITIES

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' έκανε το πρώτο της post στο Instagram


The Jennettes

8 Μαρτίου 2019

20181115_zaa_ap2_125.jpg

Δεν είσαι ποτέ πολύ μεγάλος για να κάνεις το ντεμπούτο σου στο Instagram. Να, ας πούμε, η βασίλισσα Ελισάβετ Β', ετών 92, μόλις έκανε το πρώτο της post την Πέμπτη. Μπορεί να μην έχει προσωπικό username, αλλά δημιούργησε ένα post για τον λογαριασμό @theroyalfamily, που είναι το επίσημο account που αντιπροσωπεύει εκείνη και τους υπόλοιπους royals.

Φαίνεται πως η βασίλισσα εμπνεύστηκε το post μετά από μία σημαντική ανακάλυψη στο London's Science Museum. Βρήκε ένα γράμμα από το 1843 που είχε σταλθεί στον προ-προ-πάππο της, πρίγκιπα Albert, από τον Charle Babbage, τον πρώτο άνθρωπο που ανακάλυψε τους υπολογιστές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Αυτή ήταν ακριβώς η στιγμή που ανέβασε το post:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? Watch the moment Her Majesty The Queen posted on @theroyalfamily Instagram for the very first time.

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Φυσικά, δεν έχει μόνο η βασίλισσα Instagram. Σε συνδυασμό με το @royalfamily, υπάρχει και ένα account ονόματι @clarencehouse, που αντιπροσωπεύει τον πρίγκιπα Charles και την δούκισσα Camilla, και ένα με όνομα @kensingtonroyal που αντιπροσωπεύει τους Cambridges και τους Sussexes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.