CELEBRITIES

Σπάνιες φωτογραφίες της Jennifer Aniston από τη γέννησή της μέχρι σήμερα


10 Μαρτίου 2019

abaca_589047_023_1_0.jpg

Μπορεί η Jennifer Aniston με το πέρασμα του χρόνου να έχει κάνει κάποιες μικρές επεμβάσεις, ωστόσο δεν έχει αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με τα εφηβικά της χρόνια και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως η ηθοποιός μεγαλώνει όμορφα.

Η Jennifer Aniston γεννήθηκε στις 11 Φεβροαρίου 1959 στην Καλιφόρνια από ηθοποιούς γονείς και μάλιστα έχει ρίζες από την Ελλάδα καθώς ο πατέρας της είναι από τα Χανιά.

Η ίδια πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια καθώς οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν έντεκα χρονών και όπως δηλώνει δεν μπορούσε να αποδεχτεί αυτό τον χωρισμό και κρατούσε μέσα της τα άσχημα συναισθήματα που είχε. Οι γονείς της συνέχισαν την ζωή τους και παντρεύτηκαν αποκτώντας ένα παιδί ο καθένας – τα ετεροθαλή αδέρφια της Jennifer Aniston.

Η υποκριτική για εκείνη ήταν μία νέα αφετηρία στη ζωή της αφού άφησε πίσω της όλο τον πόνο και αφοσιώθηκε στην καριέρα της.  Έγινε γνωστή μέσα από την την τηλεοπτική σειρά Τα Φιλαράκια (1994-2004), ενσαρκώνοντας το ρόλο της Ρέιτσελ Γκρην και φυσικά για το γάμο της με τον Brad Bitt. Όμως δυστυχώς χώρισαν το 2005 χώρισαν και η Aniston χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχολόγων για να ξεπεράσει το διαζύγιό τους.

Παρακάτω θα δείτε το video με φωτογραφίες της διάσημης ηθοποιού από τη γέννησή της ως σήμερα.

Δείτε στη gallery τις πιο sexy στιγμές της Jennifer Aniston για τα 50α γενέθλιά της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.