CELEBRITIES

H Lady Gaga απαντάει στις φήμες για εγκυμοσύνη με μια ακόμα μεγαλύτερη ανακοίνωση


The Jennettes

13 Μαρτίου 2019

gaga.jpg

Oι φήμες για τη σχέση της Lady Gaga με τον Bradley Cooper δεν έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν, αλλά η τελευταία είναι η καλύτερη. Μια σκανδαλοθηρική εφημερίδα ισχυρίστηκε ότι η Gaga είναι έγκυος αλλά δεν ξέρει αν ο πατέρας του παιδιού είναι ο πρώξην αρραβωνιαστικός της Christian Carino ή ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία A Star Is Born. Αυτό φυσικά δεν είναι αλήθεια, αλλά η Gaga αποφάσισε να το διαψεύσει στο twitter, κάνοντας μια ακόμα μεγαλύτερη ανακοίνωση.

"Φήμες ότι είμαι έγκυος; Ναι, είμαι έγκυος με το #LG6", έγραψε την Τρίτη το βράδυ. Επισήμως λοιπόν, η Lady Gaga δεν είναι έγκυος, αλλά ετοιμάζει το επόμενο album της.

Η Gaga είχε πει και στο παρελθόν ότι ετοιμάζει μια καινούρια δουλειά, αλλά το να το ονομάσει και να το γράψει στο Twitter σημαίνει ότι πλησιάζει στην ολοκλήρωση και την κυκλοφορία του. Οι fans περιμένουν αυτήν τη στιγμή εδώ και καιρό, και οι αντιδράσεις το αποδεικνύουν.

Καθώς η περίοδος των βραβείων έχει ολοκληρωθεί, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την Gaga να ολοκληρώσει το έκτο album της μέχρι την αρχή της περιοδείας της στα τέλη Μαΐου. Είναι δύσκολο να υποθέσουμε προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί μουσικά, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμη να γυρίσει στις ηλεκτρονικές ρίζες της. Κανείς δεν κάνει pop όπως η Gaga και αυτή ίσως είναι μια καλή εποχή για λίγο ακόμα από τον χορευτικό μουσικό εαυτό της.

Δείτε ακόμη: Οι πιο extreme εμφανίσεις της Lady Gaga

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.