CELEBRITIES

Ποια ηθοποιός θα παίξει την Diana στο The Crown;


The Jennettes

13 Μαρτίου 2019

19871115_zaf_d20_003.jpg

Η σειρά του Netflix "The Crown" μοιάζει να βρίσκεται ήδη σε διαδικασίες οντισιόν για την τέταρτη σεζόν, ενώ φαίνεται ότι ψάχνει μια "εκπληκτικά ταλαντούχα νεαρή ηθοποιό" να ενσαρκώσει την πριγκίπισσα Diana.

Η ανακοίνωση της τέταρτης σεζόν της βραβευμένης δραματικής σειράς για την βασιλική οικογένεια: "Χρειαζόμαστε μια καθηλωτική νεαρή star με εξωπραγματικό εύρος", αναφέρει η Telegraph. Η ηθοποιός που ψάχνουν θα πρέπει να είναι γοητευτική σε κωμικούς ρόλους ενώ η υπόλοιπη περιγραφή μας δίνει στοιχεία για το πώς θα παρουσιαστεί η Diana στη σειρά: Μπροστά στον κόσμο θα δείχνει ότι φλερτάρει και θα είναι υπερβολικά κοινωνική, ενώ στις κακές στιγμές της θα δείχνει απελπισμένη, μοναχική και με αυτοκαταστροφικές τάσεις. Παραλλήλως, φαίνεται πως η παραγωγή ζητάει κάποια ηθοποιό που να μπορεί να αποδώσει την "ψυχολογική ένταση της Mia Farrow στο Μωρό της Ρόζμαρι"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#princessdiana #princessofwales #ladydiana #dianaspencer #herroyalhighness #princess #diana #princewilliam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diana, Princess of Wales (@hrhtheprincessdiana) στις

Η σειρά θα επικεντρωθεί στη σχέση της Diana με τον πρίγκιπα Charles και τον γάμο τους το 1981, όταν η πριγκίπισσα ήταν 20 ετών. Η Diana απέκτησε τον πρίγκιπα William το 1982 και τον Harry το 1984. Μετά από έναν ταραχώδη και δυστυχισμένο γάμο, η Diana και ο Charles ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους το 1996.

Αυτή τη στιγμή, φαίνεται πως οι επικρατέστερες είναι οι Florence Pugh (Λαίδη Μάκμπεθ), Lucy Boynton (Bohemian Rhapsody) και Ellie Bamber (Οι Άθλιοι).

Στην τρίτη σεζόν που θα προβληθεί το καλοκαίρι, η Olivia Colman θα αντικαταστήσει την Claire Foy στο ρόλο της Βασίλισσας, και η Helena Bonham Carter θα αναλάβει το ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας. Παραλλήλως, η Emerald Fennell θα εμφανιστεί ως νεαρή Camilla Parker-Bowles.

Δείτε ακόμη: Πριγκίπισσα Diana: Αυτοί είναι οι 7 πιο αγαπημένοι διάσημοι φίλοι της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.