CELEBRITIES

Η Felicity Huffman συνελήφθη στο σπίτι της από 7 πράκτορες του FBI


The Jennettes

13 Μαρτίου 2019

20190106_.jpg

H διάσημη ηθοποιός Felicity Huffman γνωστή από την επιτυχημένη σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση» συνελήφθη από επτά πράκτορες του FBI με τον εξίσου διάσημο ηθοποιό και σύζυγό της, William H. Macy. Οι δυο τους χρημάτισαν με 15.000 δολάρια για να μπει η κόρη τους στο πανεπιστήμιο.

Το σκάνδαλο που ξέσπασε στην Αμερική είναι μεγάλο καθώς αυτό είναι μόνο η αρχή – και άλλοι διάσημοι ηθοποιοί του Hollywood εμπλέκονται στο ίδιο σκάνδαλο που διάσημοι και πλούσιοι γονείς « αγόραζαν» θέσεις σε μεγάλα πανεπιστήμια.



H πασίγνωστη από τον ρόλο της στο σίριαλ «Νοικοκυρές σε απόγνωση» κατηγορείται ότι έδωσε 15.000 δολάρια για να εξασφαλίσει πως τα παιδιά τους θα ήταν δεχτά στα πανεπιστήμια που είχε επιλέξει, χωρίς να λάβει υπόψη της τις νόμιμες διαδικασίες.Το ζευγάρι συνελήφθη από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερο έως την δίκη με την καταβολή εγγύησης. Πιο συγκεκριμένα, η Felicity Huffman είναι αντιμέτωπη με απάτη, καθώς κατηγορείται πως χρημάτισε φιλανθρωπική οργάνωση που δεν υπάρχει ώστε να καταφέρει να πλαστογραφηθούν τα αποτελέσματα στο SAT τεστ της κόρης της.

Επίσης, η διάσημη Lori Loughlin, κατηγορείται για εξαπάτηση, καθώς η ίδια με τον άντρα της, χρημάτισε με το ποσό των 500.000 δολαρίων ώστε να μπουν οι δύο κόρες τους στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια μέσω αθλημάτων, χωρίς καμία από τις δυο τους να ασχολείται με τον αθλητισμό.

Η είδηση αυτή ήταν ένα μεγάλο σοκ για την Αμερική καθώς και για την αξιοπιστία που έχουν οι διαδικασίες για να γίνει αποδεχτός κάποιος στα αμερικάνικα πανεπιστήμια. Αναμένουμε να αποκαλυφθούν και άλλα διάσημα ονόματα που χρημάτισαν για να γίνουν αποδεχτά τα παιδιά τους στο Πανεπιστήμιο.

Δείτε ακόμη:

Σε ποιό πολυτελές διαμέρισμα θα μείνει ο George και η Amal Clooney;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.