CELEBRITIES

Η 69χρονη Twiggy βραβεύτηκε για την προσφορά της στη μόδα


The Jennettes

15 Μαρτίου 2019

20070423_gaf_g49_248.jpg

H Lesley Lawson, γνωστή ως Twiggy, έγινε Dame και βραβεύτηκε για την προσφορά της στη μόδα, τη τέχνη και τη φιλανθρωπία, στη λίστα Queen's New Year Honours

H 69χρονη ήταν το πρόσωπο των 60s και έγινε παγκοσμίως γνωστή για τα δραματικά μάτια της και το ανδρόγυνο κούρεμά της όταν ήταν 16 ετών. Κατά τη διάρκεια της καριέρα της, που πλέον μετράει πέντε δεκαετίες, έχει εργαστεί και ως ηθοποιός, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Laura Ribeiro- Artist (@marialaura_art) on

"Νιώθω μεγάλη τιμή," είπε η Twiggy για το νέο τίτλο της, συνεχίζοντας: "Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν να το κρατήσω μυστικό, γιατί το ξέρω εδώ και τρεισήμισι βδομάδες". Μιλώντας για το ξεκίνημα της καριέρας της, το μοντέλο είπε: "Με ανακάλυψαν, ήταν ένας ανεμοστρόβιλος και ήταν υπέροχα και τρομακτικά. Απλά ακολούθησα την πορεία του."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Twiggy (@twiggylawson) on

Η Lawson, διάλεξε ένα κατάλευκο κοστούμι Stella McCartney, για να παραλάβει το βραβείο Dame Commander of the Most Excellent Order of the British Empire από τον πρίγκιπα Charles.

 

Δείτε ακόμη: Jackie Kennedy Onassis 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.