CELEBRITIES

Προγραμμάτισε τελικά τον θάνατό του ο David Bowie;


15 Μαρτίου 2019

20160111_zaf_s85_009.jpg

Η θεωρία ότι ο Ντέιβιντ Μπάουι (1947-2016) αποφάσισε να δώσει ο ίδιος τέλος στη ζωή του, με υποβοηθούμενη αυτοκτονία, δεν είναι καινούρια. Εχοντας αποδεχτεί το μη αναστρέψιμο γεγονός της ανίατης ασθένειάς του, φρόντισε μέχρι τέλους την υστεροφημία του, σαν επιμελής ταξιδιώτης, που ετοιμάζει πολύ προσεκτικά τη βαλίτσα του για το τελευταίο και πιο μακρύ του ταξίδι.

Οπως αναφέρουν και πολλά ξένα δημοσιεύματα, τα δύο singles που κυκλοφόρησαν σε πολύ μικρή χρονική απόσταση το ένα από το άλλο, η κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ την ημέρα των 69ων γενεθλίων του και τελικά, ο θάνατός του, δύο ημέρες αργότερα, μαρτυρούν ότι αυτή η μουσική διάνοια, κατάφερε να ενορχηστρώσει ακόμη και την αναχώρησή της από τον μάταιο τούτο κόσμο.

Το εξώφυλλο του βιβλίου της Λέσλι-Αν Τζόουνς Η συγγραφέας, βιογράφος και στενή του φίλη Λέσλι-Αν Τζόουνς, που υπογράφει και το βιβλίο «Hero: David Bowie», επαναφέρει με πρόσφατη συνέντευξή της στο BBC Radio ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ο Μπάουι να κατέφυγε στην επιλογή της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Protagon

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.