CELEBRITIES

Αυτός ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος άνδρας που ράγισε την καρδιά της Kate Middleton


The Jennettes

18 Μαρτίου 2019

20190228_zaa_nc34_038.jpg

H Kate Middleton είχε πάντα πολύ καλό γούστο στους άνδρες - από την τετάρτη δημοτικού, μάλιστα. Η απόδειξη; Το πρώτο αγόρι που ερωτεύθηκε η Kate, αργότερα έγινε διάσημος ηθοποιός στο Λονδίνο και μάλιστα εμφανίστηκε και στη σειρά Downton Abbey.

Μιλάμε για τον Andrew de Perlaky (τώρα χρησιμοποιεί το όνομα Andrew Alexander ως ενήλικας), ο οποίος πρωταγωνίστησε μαζί με την Kate σε μία σχολική παράσταση του έργου My Fair Lady, όπου η Kate έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Eliza Doolittle (και την αξιολάτρευτη προφορά της): 

Σύμφωνα με τη royal βιογράφο, Katie Nicholl, στην Kate άρεσε πολύ ο Andrew τότε. Στο βιβλίο της Kate: The Future Queen, η Nicholl γράφει: "Ο Andrew είχε τον ρόλο του Freddie, που ερωτεύεται την Eliza, αλλά εκείνη του αντιστέκεται. Υπήρχε μία ειρωνική χροιά στην ιστορία, αφού στην πραγματική ζωή, η Kate ήταν κρυφά ερωτευμένη με τον Andrew, τον ξανθό, γαλανομάτη χορωδό με την αγγελική φωνή. Ήταν το πιο όμορφο αγόρι της χρονιάς της και η Kate τον είχε γνωρίσει καλά αφού ήταν και οι δύο στη χορωδία του σχολείου, αλλά δυστυχώς για εκείνη, ο Andrew "έβγαινε" με την φίλη της Fiona Beacroft."

Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πολλά χρόνια αργότερα, ο Andrew είπε πως γνώριζε ότι της άρεσε τότε, αλλά η Kate ήταν πολύ ντροπαλή για να του το πει. "Ήταν αστείο γιατί μου το είπαν, όπως συμβαίνει στο σχολείο, πως άρεσα στην Catherine. Δεν μου το είπε ποτέ εκείνη, δεν είχε την άνεση," είπε. "Μία από τις φίλες της, η Fiona Beacroft, ήταν το κορίτσι μου τότε. Ήταν πολύ ομιλητικός χαρακτήρας, αλλά ήταν αθώες σχέσεις εκείνες και πολύ φευγαλέες - μερικές φορές διαρκούσαν μερικές μέρες".

Ο Andrew έγινε επιτυχημένος ηθοποιός στο Λονδίνο και είχε έναν αξιομνημόνευτο ρόλο ως Sir John Bullock στη σειρά Downton Abbey το 2013.

 

Δείτε ακόμη: Η Kate Middleton συγκέντρωσε όλα τα φλας με ένα φόρεμα αξίας 60 ευρώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.