CELEBRITIES

O πρίγκιπας Harry θα πάρει άδεια πατρότητας γιατί θέλει να είναι μοντέρνος μπαμπάς


The Jennettes

18 Μαρτίου 2019

20190225_zaa_nc34_6281.jpg

Ο Πρίγκιπας Harry πρόκειται να πάρει δύο εβδομάδες πατρικής άδειας, καθώς θεωρεί ότι αυτό είναι το μοντέρνο πράγμα να κάνει ένας μπαμπάς. Η Meghan δεν έχει πλέον δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι την ημέρα που πρόκειται να γεννήσει, αλλά συνεχίζει να έχει ιδιωτικές συναντήσεις. Μέχρι στιγμής η ημερομηνία είναι κρυφή, αλλά η Meghan είπε σε μερικούς ανθρώπους που συνάντησε στο Birkenhead τον Ιανουάριο ότι η ημέρα είναι κοντά στα τέλη Απριλίου ή τις αρχές Μαΐου.

Ένας φίλος του Harry δήλωσε ότι "δεν χρειάζεται να πάρει πατρική άδεια, επειδή δεν δουλεύει με τον ίδιο τρόπο που δουλεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι, αλλά θεωρεί ότι είναι πολύ μοντέρνο αυτό. Οι βασιλικές υποχρεώσεις του Harry χρηματοδοντούνται από τη Βασίλισσα και τον πρίγκιπα Charles. Ένας εκπρόσωπος του παλατιού είπε: "Είμαι σίγουρος ότι η Μεγαλειότητά της θα αποδεχτεί ένα διάλειμμα από τα καθήκοντα".

Η Δούκισσα έχει υπάρξει πολύ απασχολημένη τους μήνες μέχρι τη γέννα, και έχει ήδη ανακοινώσει τη βασιλική της υποστήριξη σε τέσσερις οργανισμούς. Τον Ιανουάριο η Meghan έγινε υποστηρήκτρια του Εθνικού Θεάτρου, της Ένωσης Κοινοπολιτειακών Πανεπιστημίων, του οργανισμoύ Μayhew που ασχολείται με την πρόνοια ζώων, και του οργασισμού Smart Works που παρέχει ρούχα και εκπαίδευση σε άνεργες γυναίκες για να τις βοηθήσει στην εύρεση εργασίας.

Δείτε ακόμη: Όλες οι πρώην σχέσεις του πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.