CELEBRITIES

Ο λόγος που η Cate Blanchett επιθυμεί να αποκτήσει πολλές ρυτίδες


The Jennettes

19 Μαρτίου 2019

20181019_zaa_p133_177.jpg

Εκτός από τη Naomi Campbell και τη Jennifer Lopez, λίγες celebrities δείχνουν πιο αγέραστες όσο η Cate Blanchett. Κι ενώ έχει υπάρξει άξιο θαυμασμού απ' όλους μας, η 49χρονη ηθοποιός δεν το σκέφτεται καν, όπως ανέφερε σε μία νέα συνέντευξή της στη Βρετανική Vogue.

Η makeup ρουτίνα της Blanchett, όπως εξήγησε, περιλαμβάνει μόνο μάσκαρα και ματ κραγιόν - δεν ανέφερε ούτε αντιγηραντική κρέμα. "Δεν σκέφτομαι πως μεγαλώνω εκτός κι αν κάποιος το αναφέρει," είπε. "[Όταν] σκέφτομαι μερικά από τα πρόσωπα που με εμπνέουν περισσότερο, είναι της Louise Bourgeois και της Georgia O'Keeffe. Κοιτώ το πνεύμα της γυναίκας και αυτό αγαπώ".

Η ηλικία δεν είναι το μοναδικό θέμα στο οποίο η Blanchett δε δίνει καμία προσοχή - όπως είχε πει στο περιοδικό W σε μία συνέντευξη με την Miucci Prada τον περασμένο Οκτώβριο, δεν σκέφτεται ούτε το φύλο της. "Σπάνια σκέφτομαι το φύλο μου, εκτός κι αν το αναφέρουν έντονα, γενικά σε συνεντεύξεις. Τα επίθετα με τα οποία με χαρακτηρίζουν - πως είμαι 'ισχυρή' ή πως 'δεν κρατώ κανέναν φυλακισμένο' - όλα αυτά επειδή εκφράζω μία άποψη που μου ζητήθηκε".

 

Δείτε ακόμη: To beauty look της Cate Blanchett

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.