CELEBRITIES

Η πρώην σύζυγος του Alex Rodriguez σπάει τη σιωπή της για τον αρραβώνα του με τη Jennifer Lopez


The Jennettes

20 Μαρτίου 2019

20190224_zaa_a123_3020.jpg

O Alex Rodriguez και η Jennifer Lopez αρραβωνιάστηκαν στις 9 Μαρτίου - και τώρα η πρώην σύζυγός του, Cynthia Scurtis, μίλησε πρώτη φορά δημόσια σχέτικα με την είδηση. Όταν ρωτήθηκε για τις σκέψεις της σχετικά με τον επερχόμενο γάμο του παίκτη του baseball, είπε στο RadarOnline: "Είμαι χαρούμενη για εκείνους", ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα, έδειχνε ελαφρώς ενοχλημένη. "Εκτός από αυτό δεν έχω άλλο σχόλιο".

Ο φημολογούμενος εκνευρισμός της Cynthia δεν αποτελεί και τόσο μεγάλη έκπληξη, αν πάρουμε υπόψην μας τα θέματα που αντιμετωπίζει με τον πρώην σύζυγό της τα τελευταία χρόνια. Το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2002 μέχρι το 2008, όταν η Scurtis έκανε αίτηση διαζυγίου με ισχυρισμούς περί απιστίας. Οι δύο τους μοιράζονται δύο κόρες, τη Natasha και την Ella. Ωστόσο, παρά τα 10 χρόνια που είναι χωρισμοί, φαίνεται πως είχαν αρκετές διαφωνίες σχετικά με τη νέα τους ζωή και την οικονομική υποστήριξη των παιδιών τους - επίσης, φημολογείται πως η Scurtis δεν υποστηρίζει ιδιαίτερα την απόφαση του Rodriguez να παντρευτεί τη Lopez, σύμφωνα με έγγραφα που κατέχει το NY Daily News.

Παρ' όλα αυτά, η Scurtis αναφέρεται στον Rodriguez με θετικό τόνο όσον αφορά τις δημόσιες δηλώσεις της.

 

Δείτε ακόμη: H Jennifer Lopez και ο Alexander Rodriguez έκαναν μία αξιοζήλευτη εμφάνιση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.