CELEBRITIES

Πώς η Meghan Markle κατάφερε να κρατήσει κρυφό το φύλο του μωρού της


The Jennettes

20 Μαρτίου 2019

20190116_zaa_nc34_079.jpg

Θυμάστε τότε που η Meghan Markle ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για το baby shower της που κόστισε 200.000 δολάρια; Με ιδιωτικό jet; Και με καλεσμένες τις Serena Williams και την Amal Clooney;

Αν ναι, ίσως να γνωρίζετε πως η Meghan επέλεξε να μην ανοίξει κανένα από τα δώρα που της έκαναν οι φίλοι της για το πρώτο της παιδί - τότε, η καλεσμένη Gayle King ισχυρίστηκε πως αυτό συνέβη επειδή η Meghan ήθελε να περιμένει τον πρίγκιπα Harry να το κάνουν μαζί. Για την ακρίβεια, η Gayle είχε πει: "Δεν άνοιξε κανένα απ' τα δώρα γιατί θέλει να το κάνει όταν θα βρίσκεται εκεί και ο Harry. Οπότε δε ξέρω τι της πήραν".

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει άλλη εξήγηση στην ιστορία. Μερικές εβδομάδες αργότερα και μία πηγή ανέφερε στο Us Weekly κάτι διαφορετικό: 

"O λόγος που δεν άνοιξαν τα δώρα στο baby shower δεν ήταν επειδή η Meghan ήθελε να τα ανοίξει με τον Harry," εξηγεί η πηγή, "αλλά επειδή θα αποκάλυπταν το φύλο του μωρού".

Με άλλα λόγια, η Meghan έκρυψε το φύλο του παιδιού με το να μην ανοίξει τα δώρα, πράγμα που βγάζει νόημα. Αν και, άλλες πηγές αναφέρουν πως η Meghan είπε στους φίλους της πως το φύλο του παιδιού είναι αγόρι. Ποια είναι άραγε η αλήθεια;

 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.