Πώς η Meghan Markle κατάφερε να κρατήσει κρυφό το φύλο του μωρού της

The Jennettes
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019
20190116_zaa_nc34_079.jpg

Θυμάστε τότε που η Meghan Markle ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για το baby shower της που κόστισε 200.000 δολάρια; Με ιδιωτικό jet; Και με καλεσμένες τις Serena Williams και την Amal Clooney;

Αν ναι, ίσως να γνωρίζετε πως η Meghan επέλεξε να μην ανοίξει κανένα από τα δώρα που της έκαναν οι φίλοι της για το πρώτο της παιδί - τότε, η καλεσμένη Gayle King ισχυρίστηκε πως αυτό συνέβη επειδή η Meghan ήθελε να περιμένει τον πρίγκιπα Harry να το κάνουν μαζί. Για την ακρίβεια, η Gayle είχε πει: "Δεν άνοιξε κανένα απ' τα δώρα γιατί θέλει να το κάνει όταν θα βρίσκεται εκεί και ο Harry. Οπότε δε ξέρω τι της πήραν".

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει άλλη εξήγηση στην ιστορία. Μερικές εβδομάδες αργότερα και μία πηγή ανέφερε στο Us Weekly κάτι διαφορετικό: 

"O λόγος που δεν άνοιξαν τα δώρα στο baby shower δεν ήταν επειδή η Meghan ήθελε να τα ανοίξει με τον Harry," εξηγεί η πηγή, "αλλά επειδή θα αποκάλυπταν το φύλο του μωρού".

Με άλλα λόγια, η Meghan έκρυψε το φύλο του παιδιού με το να μην ανοίξει τα δώρα, πράγμα που βγάζει νόημα. Αν και, άλλες πηγές αναφέρουν πως η Meghan είπε στους φίλους της πως το φύλο του παιδιού είναι αγόρι. Ποια είναι άραγε η αλήθεια;

 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal