CELEBRITIES

Οι μικρές κόρες της Nicole Kidman είναι δύο ανερχόμενες stars


The Jennettes

20 Μαρτίου 2019

abaca_595529_064.jpg

Ξέρετε τη γνωστή φράση, "το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει" και σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστή. Η Nicole Kidman βρίσκεται στη διαδικασία γυρισμάτων για τη νέα της σειράς The Undoing και φαίνεται πως οι δύο μικρές της κόρες θα κάνουν κι εκείνες την εμφάνισή τους. Η Sunday Rose Urban, 10 και η Faith Margaret Urban, 8, συνόδευσαν τη μητέρα τους στο πλατό στη Νέα Υόρκη και κάτι μας λέει πως πρόκειται να γίνουν ανερχόμενες stars.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @spun_sugar1 on

Η Sunday και η Faith έδειχναν αξιολάτρευτες όσο περπατούσαν στο πλατό φορώντας σχολικές στολές, ενώ η μαμά τους φορούσε ένα μακρύ πράσινο παλτό, όσο γύριζαν μία σκηνή έξω από ένα σχολείο. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι μικρές εμφανίζονται μπροστά στην κάμερα, πριν το The Undoing, οι δύο τους εμφανίστηκαν ως extras στη σειρά που πρωταγωνιστούσε η Kidman, Big Little Lies.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Звезды 24/7 (@stars24.7) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @spun_sugar1 on

H Kidman μοιράζεται τη Sunday και τη Faith με τον σύζυγό της, Keith Urban, ενώ τα άλλα δύο της παιδιά, η Isabella και ο Connor, είναι υιοθετημένα μαζί με τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 11 χρόνια.

 

Δείτε ακόμη: H Nicole Kidman κάνει την πιο λαμπερή της εμφάνιση μέχρι σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.