CELEBRITIES

Η Mel B αποκάλυψε την ερωτική της συνεύρεση με την Geri Halliwell όσο βρίσκονταν στις Spice Girls


26 Μαρτίου 2019

19970520_sim_i09_105.jpg

Παρότι υπάρχει ήδη αρκετός ενθουσιασμός για την επανένωση των Spice Girls, τα πράγματα έγιναν λίγο πιο αποκαλυπτικά, όταν η Scary Spice - δηλαδή η Mel B - αποκάλυψε πως είχε συνευρεθεί ερωτικά με ένα άλλο μέλος του συγκροτήματος, την Geri Halliweel - ή Ginger Spice. 

Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης με τον Piers Morgan στο Good Morning Britain, η Mel B επιβεβαίωσε μία φήμη των 90s πως εκείνη και η Geri Halliwell ήταν κάτι παραπάνω από συνάδελφοι. "Ε, όχι πραγματικά," είπε η τραγουδίστρια για να αποφύγει την ερώτηση, ισχυριζόμενη πως όλο το συγκρότημα είχε κάνει πλατωνικά sleepovers. 

Ωστόσο, τελικά, η Mel B "έσπασε" κουνώντας καταφατικά το κεφάλι όταν πιέστηκε να απαντήσει για τη σχέση της με τη Halliwell. 

Ως μέλη των Spice Girls, η Mel B και η Geri Halliwell κυκλοφόρησαν τρία albums, μετά την τεράστια επιτυχία τους με το κομμάτι "Wannabe". Αλλά το 1998, η Halliwell άφησε το συγκρότημα για να κάνει solo καριέρα. Και η Mel B και η Halliwell έκαναν σχέσεις, με την Mel B να κάνει τρία παιδιά (ένα εκ των οποίων με τον κωμικό Eddie Murphy) ενώ η Halliwell είναι μητέρα δύο παιδιών και είναι παντρεμένη με τον οδηγό της φόρμουλα 1 Christian Horner από το 2015.

Γι' αυτό η Mel B συνέχισε επισημαίνοντας πως εκείνη και η Ginger Spice συνευρέθηκαν ερωτικά μόνο μία φορά και συνέχισαν να είναι φίλες από τότε. "Θα με μισήσει γι' αυτό γιατί τώρα ζει στην πολυτέλεια στο σπίτι της στην εξοχή με τον σύζυγό της," είπε η Mel B. "Αλλά είναι στο παρελθόν. Απλά συνέβη, γελάσαμε με αυτό και τέλος," συνέχισε. "Ήμασταν οι καλύτερες φίλες. Απλά συνέβη."

 

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.