AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

CELEBRITIES

Η 53χρονη Elizabeth Hurley φόρεσε ξανά το sexy iconic φόρεμα με τις παραμάνες


The Jennettes

26 Μαρτίου 2019

abaca_618394_056_1.jpg

Το naked dress trend, φτάνει πολύ μακριά στο παρελθόν και συγκεκριμένα σε μία αξιομνημόνευτη στιγμή στο κόκκινο χαλί: Στην Elizabeth Hurley στην πρεμιέρα της ταινίας Four Weddings and a Funeral. Σε μία συζήτηση με το Harper's Bazaar, η Hurley μιλά για το iconic φόρεμα και εξηγεί το πόσο μεγάλο αντίκτυπο είχαν αυτές οι χρυσές παραμάνες στη ζωή της.

"Δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ," είπε η Hurley. "Χρειαζόμουν άμεσα να βρω ένα φόρεμα για την πρεμιέρα του Hugh, και τότε δεν είχα ιδέα από μόδα".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WWD (@wwd) on

Η εμπειρία της δείχνει πόσο μακριά έχει φτάσει πλέον το ντύσιμο των celebrities. Πριν από 25 χρόνια, η Hurley διάλεξε η ίδια το φόρεμα, έφτιαξε τα μαλλιά και έκανε το makeup της και δεν είχε ιδέα για το τι θα συνέβαινε αφού κατέφθασε στο πλάι του Hugh Grant στο κόκκινο χαλί και τράβηξε όλα τα βλέματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

"Θυμάμαι να μπαίνω σε ένα γραφείο όπου έβγαλαν κυριολεκτικά ένα φόρεμα από μία λευκή πλαστική σακούλα," συνέχισε η Hurley. "Το πήρα σπίτι και έφτιαξα η ίδια τα μαλλιά μου και έκανα το μακιγιάζ μου, ενώ μάλωνα με τον Hugh για τον καθρέφτη, που δεν ήταν καν ολόσωμος, στο μικρό μας διαμέρισμα. Δεν ήταν καθόλου glamorous σε σχέση με το πώς γίνονται τα πράγματα σήμερα".

 

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι πιο sexy ταινίες όλων των εποχών