CELEBRITIES

Η Cara Delevingne προτίμησε να φάει έντομα παρά να απαντήσει σε αυτές τις πικάντικες ερωτήσεις


The Jennettes

28 Μαρτίου 2019

cara74411.jpg

Περίεργες έχουν υπάρξει οι τελευταίες μέρες για την Cara Delevingne.

Την Τρίτη, το 26χρονο μοντέλο και ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή The Late Late Show με τον James Corden και τον μπασκετμπολίστα Kobe Bryant, και συμμετείχε σε ένα παιχνίδι όπου έπρεπε να διαλέξει αν προτιμάει να απαντήσει σε μια δύσκολη ερώτηση ή να φάει ένα σιχαμένο φαγητό.

Ο Kobe της πρότεινε ένα τοστ ταπενάντ με τριζόνια, και της ζήτησε να βάλει σε σειρά τα ρούχα των εταιρειών Dolce & Gabbana, Burberry, και Chanel, με τις οποίες έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Η Cara αρνήθηκε να απαντήσει και ζήτησε συγγνώμη πριν φάει μια μπουκιά από το τοστ της.

Λίγο αργότερα, ο Kobe διάλεξε σφηνάκια με ζελέ από σκαθάρια και τη ρώτησε: "Ποιος είναι ο πιο διάσημος άνθρωπος που σου την έχει πέσει;". Για άλλη μια φορά, η Cara ήπιε το σφηνάκι, κι αρνήθηκε να απαντήσει, λαμβάνοντας ένα χειροκρότημα από το κοινό. Aλήθεια Cara, τώρα είμαστε όλοι απλώς πιο περίεργοι να μάθουμε.

Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική εμφάνιση της Delevingne που προκάλεσε αντιδράσεις. Σε μια ιδιαίτερα ειλικρινή συζήτηση σχετικά με το σεξ που έκανε στο podcast  What's The Tee την Τετάρτη, η Cara εξήγησε γιατί προτιμάει να πηγαίνει στο κρεβάτι με σεμνότυφους ανθρώπους, ενώ δήλωσε ότι προτιμάει να προσφέρει παρά να λαμβάνει απόλαυση.

"Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι οι οποίοι είναι πολύ σέξι και φλερτάρουν μαζί σου, αλλά όταν κάνεις σεξ μαζί τους είναι χάλια", εξήγησε. "Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι σεμνότυφοι και καθωσπρέπει, γιατί όταν μπαίνουν στην κρεβατομάρα λες 'ώπα τι έγινε;' είναι μια ολόκληρη μεταμόρφωση".

Η ηθοποιός, η οποία είναι ανοιχτά bisexual, αποκάλυψε επίσης το πώς είναι η ίδια στο σεξ.

"Ως άνθρωπος είμαι γενικώς πολύ καλή στο να δίνω αγάπη και όχι στο να τη λαμβάνω, και είμαι κάπως έτσι και στο κρεβάτι", είπε. "Υπάρχει ένα μέρος του στο οποίο μου είναι δύσκολο να λάβω απόλαυση. Οπότε απλώς προτιμώ να δίνω". Ωστόσο εξήγησε ότι η συμπεριφορά της αλλάζει αναλόγως με το φύλο του ερωτικού παρτενέρ της.

"Είμαι πάντα πολύ υποτακτική με τους άντρες, ενώ με τις γυναίκες είμαι το αντίθετο", εξομολογήθηκε. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Cara αποκάλυψε επίσης ότι έκανε πρώτη φορά sex όταν ηταν 18 κι ενώ πάντα το απολάμβανε, καταλαβαίνει ότι χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια όσο μεγαλώνει κανείς.

Μάλλον μάθαμε υπερβολικά πολλές πληροφορίες για την Cara αυτές τις μέρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You’re not alone – everyone has haters that will try and tear them down. Together we can overcome anything #iwillnotbedeleted #ad @rimmellondonuk

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις

 

Δείτε ακόμη: Οι πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις της Cara Delevingne στο κόκκινο χαλί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.