CELEBRITIES

O Channing Tatum ευχήθηκε στην Jessie J για τα γενέθλιά της με τον πιο γλυκό τρόπο


The Jennettes

28 Μαρτίου 2019

channing.jpg

Ο Channing Tatum μοιράστηκε με τον κόσμο την αγάπη του για την Jessie J με ένα αφιέρωμα στο Instagram για τα γενέθλιά της, που έκανε τις καρδιές μας να λιώσουν. Την Τετάρτη, μοιράστηκε μια υπέροχη φωτογραφία της τραγουδίστριας, για να σηματοδοτήσει τα 31α γενέθλιά της.

"Σου εύχομαι την πιο χαρούμενη μέρα, γεμάτη αγάπη και φως", έγραψε. "Ήρθες σε αυτόν τον κόσμο σαν σήμερα και του έβαλες φωτιά. Είσαι ευλογία για τα μάτια, τα αφτιά, τις καρδιές και τις ζωές μας. Σε ευχαριστώ που είσαι απλώς εσύ. Είσαι πολύ ξεχωριστή. Χρόνια πολλά μωρό μου". 

Κι ενώ πιστεύαμε ότι αυτό δε θα μπορούσε να γίνει πιο γλυκό, η Jessie πρόσθεσε το post στο Insta Story της, μαζί με ένα πολύ γλυκό κι αστείο GIF.

H σχέση του ζευγαριού επιβεβαιώθηκε τον Οκτώβριο, όταν οι δυο τους έβγαιναν ήδη μερικούς μήνες, και από τότε είναι πολύ δυνατοί μαζί, κι από ο,τι φαίνεται, αρκετά ευτυχισμένοι.

Διαβάστε επίσης: H Jessie J ποζάρει με μαγιό χωρίς επεξεργασία κι αποδεικνύει ότι το φυσικό είναι πιο σέξι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.