CELEBRITIES

Η συγκινητική δήλωση της Caterina Scorsone για τη κόρη της που έχει σύνδρομο Down


The Jennettes

29 Μαρτίου 2019

20171012_z.jpg

Η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς Greys Anatomy, Caterina Scorsone, αποφάσισε να μοιραστεί στο Ιnstagram μία πολύ γλυκιά φωτογραφία της κόρης της, η οποία είναι γεννημένη με σύνδρομο Down το 2016.Η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πώς βιώνει το σύνδρομο Down και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι άλλαξε το τρόπο που είχε στο μυαλό της τον όρο μητρότητα αλλά και γενικότερα την έννοια της αγάπης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caterina Scorsone (@caterinascorsone) on

Η 37χρονη ηθοποιός εξηγεί ότι έγινε πρώτη φορά μητέρα ένιωσε πολύ διαφορετικά αφού καθημερινά ανακαλύπτει ένα νέο κόσμο μαζί της.«Αυτό που σκέφτηκα ασυνείδητα για τη δουλειά μου ως μητέρα ήταν ότι θα έπρεπε να την εξοπλίσω για να επιβιώσει σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο», είπε χαρακτηριστικά η Scorsone, καθώς συνειδητοποίησε ότι η κόρη της θα έχει κάποιες φυσικές και ορισμένες διανοητικές διαφορές με τους άλλους».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caterina Scorsone (@caterinascorsone) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caterina Scorsone (@caterinascorsone) on

Η αγαπημένη ηθοποιός μάλιστα είπε ότι ένιωσε μια φωνή μέσα της να λέει ότι δε ξέρει πως να διαχειριστεί σωστά τη κατάσταση αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να προσφέρει ασφάλεια στη κόρη της και να της διδάξει την αγάπη. Ο ρόλος της ως μητέρα άλλαξε τη σημασία που είχε κάποτε στο μυαλό της, εξελίχθηκε και νιώθει πιο γενναιόδωρη από ποτέ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caterina Scorsone (@caterinascorsone) on

Δείτε ακόμη:

15 γραμματόσημα με τοπία στα οποία κρύβονται εικόνες ζώων

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.