CELEBRITIES

Έτσι είναι η Kate Middleton όταν είναι μεθυσμένη


The Jennettes

1 Απριλίου 2019

20190319_zap_t138_019.jpg

Η Κate Middleton είναι γνωστή για πολλά πράγματα και το να μην φαίνεται τέλεια σε δημόσιους χώρους δεν είναι ένα από αυτά. Η δούκισσα του Cambridge δε δείχνει να είναι ποτέ έστω και λίγο εκτός ελέγχου, αλόμα κι όταν οι βασιλικές της υποχρεώσεις απαιτούν εκείνη να πιει - όπως όταν πέρασε το St. Patrick's Day στην Ιρλανδία, να πίνει ένα ποτήρι Guinness, για παράδειγμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HRH The Duchess of Cambridge (@katemiddleton___) on

Η Kate, φυσικά, δεν έχει ανοσία στο αλκόολ. Μία φίλη της από παλιά, αποκάλυψε το πώς είναι η Kate όταν μεθάει ελαφρώς. Μιλώντας στην royal expert και βιογράο Katie Nicholl για το βιβλίο της Kate: The Future Queen, μία ανώνυμη φίλη της Kate μίλησε για τις συνήθειες της Kate όταν βρίσκονταν ταξίδι στην Ιταλία πριν ξεκινήσουν τις σπουδές τους.

Σύμφωνα με τη Nicholl, η Kate δεν έπινε ιδιαίτερα, ακόμα και τότε και θα "έκανε ένα ποτήρι κρασί να κρατήσει όλο το βράδυ." Σύμωνα με την φίλη της Kate:

"Θα γελούσε όλη την ώρα μετά από μερικά ποτήρια, οπότε τότε θα σταματούσε. Δεν την ενδιέφερε ποτέ να μεθύσει πολύ. Δεν ήταν party girl. Υπήρχαν πολλές κοινωνικές συναναστροφές ανάμεσα στους μαθητές του British Institute, που ήταν όλοι πολύ κομψοί, πλούσιοι μαθητές δημοσίου. Θα μεθούσαν όλοι και θα έκαναν ανοησίες, αλλά η Kate δεν απολάμβανε το αλκόολ. Δεν ήταν αυστηρή ή βαρετή, ήταν πολύ διασκεδαστική και καλή, αλλά το να βγαίνει έξω και να μεθάει δεν ήταν κάτι που της άρεσε. Δεν άφησε ποτέ, μα ποτέ τον εαυτό της εκτός ελέγχου".

 

Δείτε ακόμη: H Kate Middleton έκανε μία εμφάνιση που θύμιζε πριγκίπισσα της Disney

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.