CELEBRITIES

Η Chrissy Teigen μίλησε ανοιχτά για το βάρος της στο Twitter


The Jennettes

1 Απριλίου 2019

20170226_mda_o05_038.jpg

Η Chrissy Teigen μας έχει συνηθίσει σε δηλώσεις στα social media που προκαλούν αντιδράσεις. Από το να αναφερθεί στις δυσκολίες της μητρότητας μέχρι τα εξανθήματα που απέκτησε στις διακοπές της, η Chrissy γίνεται συχνά ωμά ειλικρινής και το διαδικτυακό κοινό της τη λατρεύει για αυτό.

Αυτήν τη φορά η Chrissy χρησιμοποίησε το Twitter της για καλό σκοπό, και μίλησε παραπάνω από ειλικρινά για το σώμα της μετά τη γέννηση του γιου της, εξηγώντας ότι πλέον το "φυσιολογικό" βάρος της έχει αλλάξει. Χθες, έγραψε: "'Πως τρως έτσι;' - Βασικά είμαι 9 κιλά πιο βαριά από ότι ήμουν πριν τον miles. Είναι πλέον 10 μηνών, δεν έχασα ποτέ τα τελευταία κιλά, απλώς γιατί λατρεύω υπερβολικά το φαγητό. Απλώς συμβιβάζομαι με το νέο μου φυσιολογικό βάρος, καθώς είχα έναν συγκεκριμένο αριθμό κιλών για μεγάλο χρονικό διάστημα!"

Επίσης πρόσθεσε: "Το πιο αδύνατο που έχω υπάρξει ποτέ ήταν αμέσως μετά τη Luna. Είχα επιλόχειο κατάθλιψη. Τώρα θα πάρω αυτά τα κιλά, και αυτό το συναίσθημα!". Και πολύ καλά θα  κάνει, αφού δείχνει υπέροχη.

H Chrissy έχει επίσης μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μερικές φορές με τα παιδιά της, και τον προηγούμενο μήνα ανέβασε στο Instagram για μια πολύ δύσκολη μέρα που είχε με την κόρη της. Είναι πολύ όμορφο που μια γυναίκα επιτυχημένη και διάσημη μοιράζεται με ειλικρίνεια την πραγματικότητά της, καθώς υπενθυμίζει σε όλες τις γυναίκες ότι πολλές φορές ό,τι βλέπουν στα social media δεν είναι η πραγματικότητα.

Δείτε ακόμη: 9 stylish διάσημες μαμάδες με ασυναγώνιστα looks

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.