CELEBRITIES

H Geri Halliwell απαντά στους ισχυρισμούς της Mel B πως συνευρέθηκαν ερωτικά


The Jennettes

1 Απριλίου 2019

19970520_sim_i09_105.jpg

Η Geri Halliwell αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Mel B πως συνευρέθηκαν ερωτικά όσο βρίσκονταν στις Spice Girls και τους χαρακτήρισε ως "επίπονους" για την οικογένειά της.

Η Mel εμφανίστηκε στην εκπομπή Piers Morgan's Life Stories - που δεν έχει προβληθεί ακόμη - όταν έκανε την αποκάλυψη. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων την περασμένη εβδομάδα, ξεκίνησε λέγοντας στον Piers πως η Geri "έχει υπέροχο στήθος" και από εκεί ξεκίνησαν όλα.

Αλλά η Geri έκανε την εξής δήλωση στη Mail Online: "Είναι πολύ απογοητευτικό το ότι διαβάζω γι' αυτές τις φήμες ξανά, ειδικά την Ημέρα της Μητέρας [στη Βρετανία] απ' όλες τις ημέρες. Η Geri αγαπά τις Spice Girls: Την Emma, τη Melanie, τη Melanie και τη Victoria. Θα ήθελε οι fans να γνωρίζουν πως αυτά που ειπώθηκαν πρόσφατα απλά δεν είναι αλήθεια και έχουν υπάρξει πολύ επίπονα για την οικογένειά της".

Παρά την απογοήτευσή της για τους ισχυρισμούς της Mel B, εξακολουθεί να ανυπομονεί για την επερχόμενη περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. "Προχωρώντας, η Geri, ανυπομονεί να δει τα κορίτσια και όλους τους fans στην περιοδεία, να περάσει τέλεια με όλους και να αποκτήσει νέες αναμνήσεις".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls) on

 

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.