CELEBRITIES

Η Michelle Pfeiffer παραμένει η Catwoman που αγαπήσαμε


The Jennettes

2 Απριλίου 2019

23-michelle-pfeiffer-catwoman-e15345227534971.jpg

Κάτι από τα παλιά μας έφερε σήμερα στο μυαλό η Michelle Pfeiffer με την τελευταία της δημοσίευση στο Instagram. Τη Δευτέρα, η ηθοποιός ενθουσίασε τόσο τους δικούς της fans, όσο και τους fans του Batman, καθώς βρήκε το μαστίγιό της από την ταινία Batman Returns, στην οποία είχε ενσαρκώσει την Catwoman.

Μάλιστα, η Pfeiffer αποφάσισε να δείξει ότι οι ικανότητές της παραμένουν άθικτες από το πέρασμα του χρόνου, επιδεικνύοντας μερικές κινήσεις. Είναι γνωστό ότι η Pfeiffer έκανε μόνη της όλη τη δουλειά με το μαστίγιο στην ταινία του Tim Burton το 1992, κόβοντας ακόμα και μερικά κεφάλια από κούκλες με μια μόνο κίνηση.

"Δείτε τι βρήκα", είπε η ηθοποιός σε ένα από τα post με το μαστίγιο. "Χρειάζεται λίγη φροντίδα".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look what I found ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) στις

Η Pfeiffer ενσάρκωσε τη Selina Kyle (Catwoman), στην δεύτερη ταινία της πρώτης σειράς ταινιών Batman. Στην ταινία παίζει επίσης ο Michael Keaton ως Bruce Wayne/Batman και ο Danny DeVito στον ρόλο του κακού Oswald Cobblepot/Πιγκουίνος. Ήταν η μοναδική ταινία Batman που συμετείχε η Pfeiffer, αλλά φαίνεται πως ποτέ δεν έχασε τις ικανότητές της, που -όπως έγραψε και η ίδια- είναι σαν το ποδήλατο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just like riding a bike ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) στις

Δείτε ακόμη: H επιστροφή της Michelle Pfeiffer στο κόκκινο χαλί απέδειξε πως η αναμονή άξιζε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.