CELEBRITIES

Το τελευταίο αντίο της Hellen Mirren στην ξαδέρφη της και Bond Girl, Tania Mallet


The Jennettes

2 Απριλίου 2019

20180215-zaf-f84-185.jpg

H Helen Mirren μίλησε για τον θάνατο της ξαδέρφης της, Tania Mallet. Mια μέρα μετά την ανακοίνωση ότι πέθανε η Βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο, η 73χρονη Mirren έκανε μια δήλωση στο περιοδικό People, αναπολώντας τις ξεχωριστές στιγμές που μοιράστηκε με την ξαδέρφη της και θυμήθηκε την θετική της προσέγγιση για τη ζωή και την ευγενική καρδιά της.

"Λυπήθηκα πολύ που έχασα την ξαδέρφη μου την Τάνια αυτήν την εβδομάδα. Η Tania ήταν η κόρη της θείας μου Olga, οπότε η αδερφή μου (Kate Mirren) κι εγώ, μεγαλώσαμε μαζί της", είπε η Mirren στη δήλωση. "Η Ρώσικη καταγωγή της φαινόταν από το υπέροχο σχήμα του προσώπου της, πράγμα που την έκανε ένα από τα κορυφαία μοντέλα των αρχών της δεκαετίας του '60".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RIP Tania Mallet aka Bond girl Tilly Masterson in 'Goldfinger' ??? #007 #jamesbond #movie #film #cinema #hollywood #1960s #goldfinger #ianfleming #rip #taniamallet #bondgirl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erik (@retrofuturist76) στις

"Ωστόσο, δεν ήταν ποτέ ματαιόδοξη, αλλά ένα ευγενικό και γενναιόδωρο άτομο, το οποίο χρησιμοποίησε τα κέρδη του από το modeling για να βάλει τα μισά αδέρφια της στο σχολείο". Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: "Ήταν πολύ αισιόδοξη και πάντα κοιτούσε τη ζωή με αισιοδοξία".

"Η πρώτη επίσκεψη που έκανα ποτέ σε κινηματογραφικό set, ήταν όταν την επισκέφθηκα σε ένα νυχτερινό γύρισμα του "Χρυσοδάκτυλου", όπου έγινε μέρος του κλειστού club των Bond Girls", ανακάλεσε η Mirren. "Θα θυμάμαι πάντα το γέλιο της και το καλύτερο ριζότο με porcini που έχω ποτέ γευτεί, το οποίο έφτιαχνε από porcini που έβρισκε στο πλάι ενός γηπέδου gold στο Sussex (η Ρωσίδα γιαγιά μας την είχε διδάξει πώς να ψάχνει μανιτάρια)".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tania Mallet (1941-2019) as Tilly Masterson in Goldfinger (1964) #taniamallet #tillymasterson #goldfinger #jamesbond

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patrick Baty (@delhispearman) στις

Τελειώνοντας τον συγκινητικό της λόγο, η Mirren είπε: "Θα λείψει πολύ και σε εμένα και στην αδερφή μου".

Δείτε ακόμη: Helen Mirren

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.