CELEBRITIES

Η Michelle Williams ένιωσε παράλυση όταν έμαθε ότι πληρώθηκε λιγότερο από τον Mark Wahlberg για την ίδια δουλειά


The Jennettes

3 Απριλίου 2019

abaca-550772-085.jpg

Η Michelle Williams λέει ότι είχε νιώσει "παράλυση από τα συναισθήματα ματαιότητας" όταν ανακάλυψε πρώτη φορά ότι είχε πληρωθεί ελάχιστα σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της Mark Wahlberg για τη δουλεια τους στην ταινία "All The Money In The World".

Τόσο η Williams όσο και ο Wahlberg ξαναγύρισαν κάποιες σκηνές από την ταινία του Ridley Scott, αφότου ο Kevin Spacey, αφότου κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από αρκετούς άντρες, αντικαταστάθηκε από τον Christopher Plummer.

"Στα τελη του 2017, έσκασε η είδηση ότι είχα πληρωθεί λιγότερο από $1.000 σε σχέση με το $1.5 εκατομμύριο που είχε λάβει ο άντρας συνάδελφός μου για ακριβώς την ίδια ποσότητα δουλειάς", είπε η Williams την Τρίτη. "Και μαντέψτε: Κανείς δε νοιάστηκε".

Ως συνήγορος της δράσης Paycheck Fairness Act για την εξασφάλιση της ίσης και δίκαιης πληρωμής, η Williams είπε σε μια ομιλία της ότι αυτή η ανισότητα δεν της προκάλεσε έκπληξη.

"Απλώς ενίσχυσε την πεποίθηση που είχα αποκτήσει με τα χρόνια, ότι η ισότητα δεν είναι αναπαλλοτρίωτο δικαίωμα και ότι οι γυναίκες θα πρεπει πάντα να δουλεύουν το ίδιο σκληρά για λιγότερα λεφτά, ενώ σηκώνουν μεγαλύτερη ευθύνη στους ώμους τους στο σπίτι", είπε. "Έχω διαπιστευθεί από τον χώρο εργασίας μου στα υψηλότερα επίπεδα και αυτό ακόμα δεν μεταφράζεται σε ίσες και δίκαιες αποδοχές"

Σύμφωνα με κάποον που γνώριζε την υπόθεση, ο Wahlberg εισέπραξε παραπάνω από 1.000 φορές μεγαλύτερο ποσό από τη Williams, επειδή οι επαναληπτικές σκηνές ήταν εκτός του συμβολαίου του.

Την Τρίτη, η Williams γιόρτασε την Ημέρα Ίσης Πληρωμής, μαζί με τα μέλη της Συνέλευσης των Δημοκρατικών Γυναικών. Είπε ότι στο τέλος η τεράστια αυτή απόκλιση καταδικάστηκε ευρέως, σε πολύ μεγάλο βαθμό χάρη στην ηθοποιό Jessica Chastain η οποία το επεσήμανε στο Twitter.

Προς τιμήν του, ο Wahlberg δώρισε τα χρήματα που εισέπραξε στο #TimesUp, το ταμείο που δημιουργήθηκε για την νομική εκπροσώπηση των θυμάτων του #MeToo. Πλέον φαίνεται πως η βιομηχανία του θεάματος έχει αρχίσει να διευθετεί το ζήτημα, ενώ η Williams δήλωσε ότι για την τελευταία της δουλειά πληρώθηκε όσο και ο άντρας συμπρωταγωνιστής της.

Δείτε ακόμη: 500 πανέμορφες γυναίκες από όλο τον κόσμο φωτογραφίζονται

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.