CELEBRITIES

H Jane Fonda μίλησε πρώτη φορά για τη μάχη της με τον καρκίνο


The Jennettes

4 Απριλίου 2019

abaca_636860_039.jpg

Η Jane Fonda προτιμά να διατηρεί την προσωπική της ζωή εντελώς ιδιωτική - αλλά αυτή τη φορά, η 81χρονη μίλησε ανοιχτά για την μάχη της με τον καρκίνο. "Είχα πολύ καρκίνο," είπε στο επερχόμενο τεύχος της Βρετανικής Vogue. "Λάτρευα τον ήλιο. Όταν έχω ρεπό, συχνά πάω στον δερματολόγο μου και μου βγάζει πράγματα ένας χειρουργός."

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη, η Fonda θυμάται την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες του 2016, όπου ήταν υποψήφια για βραβείο Β' Καλύτερης Ηθοποιού στην ταινία Youth. Μπορεί το red carpet look της να ήταν εξαιρετικά λαμπερό, αλλά η ηθοποιός είχε πολλά προβλήματα υγείας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

"Βγαίνω από το αμάξι και έχω το περίεργο λευκό φόρμα με το βολάν. Αυτό ήταν επειδή είχα μόλις κάνει μαστεκτομή και έπρεπε να κρύψω τις γάζες μου," είπε. Όταν ρωτήθηκε για την κατάστασή της αυτή τη στιγμή, η Fonda απάντησε: "Είναι μία συνεχόμενη διαδικασία. Οπότε, αυτό."

Όσον αφορά την ερωτική της ζωή, η ηθοποιός δήλωσε πως δεν είναι προτεραιότητά της. "Είχα διάφορες σοβαρές σχέσεις μετά τον [Ted Turner], αλλά δεν μπορώ..." ανέφερε. "Αυτό είναι το λάθος μου. Συνειδητοποιώ πως δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Όταν είμαι με έναν άντρα, παρατώ τον εαυτό μου."

 

Δείτε ακόμη: Η Jane Fonda και η Helen Mirren περπάτησαν στο Paris Fashion Week

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.