CELEBRITIES

H Britney Spears νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική


The Jennettes

4 Απριλίου 2019

20160828-zaa-d20-712.jpg

H Britney Spears εισήχθη σε μια ψυχιατρική μονάδα, καθώς αντιμετώπισε προβλήματα με την ψυχική και συναισθηματική της κατάσταση, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Η 37χρονη τραγουδίστρια μπήκε στην κλινική μια εβδομάδα πριν, όπως αναφέρει το TMZ και πρόκειται να παραμείνει σε διαδικασία θεραπείας για ένα μήνα.

Η Spears είχε κάποιες δυσκολίες την περασμένη χρονιά, λόγω της κρίσης υγείας του πατέρα της. Ο Jamie Spears πρόσφατα υποβλήθηκε σε δεύτερο χειρουργείο για ρήξη στο έντερο.

Τον Νοέμβριο, η pop star άφησε το σπίτι της στο Las Vegas για να φροντίσει τον πατέρα της. Στο Instagram έγραψε: "Πριν μερικούς μήνες, ο πατέρας μου νοσηλεύθηκε και σχεδόν πέθανε. Είμαστε όλοι ευγνώμονες που βγήκε από αυτό ζωντανός, αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει. Χρειάστηκε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να διαθέσω την πλήρη συγκέντρωση κι ενέργειά μου στην οικογένειά μου αυτήν τη στιγμή".

Την υποστήριξή της στη μεγάλη της αδερφή έδειξε η Jamie Lynn Spears, ανεβάζοντας μια throwback φωτογραφία από την πρώτη μέρα που η Jamie Lynn πήγε σχολείο. Στη λεζάντα έγραψε: "Ναι, ανέβηκε στο λεωφορείο μαζί μου μετά την πρώτη μου μέρα στο σχολείο, γιατί είναι η καλύτερη #WCW ?‍♀️?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yup, she rode the bus home with me after my first day of school, cuz she’s the fn best #WCW ?‍♀️?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears) στις

Τα προβλήματα ψυχικής υγείας της Βritney ξεκίνησαν το 2007, όταν η τραγουδίστρια ξύρισε το κεφάλι της κι επιτέθηκε σε έναν paparazzi με μια ομπρέλα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Δείτε ακόμη: Το σπίτι που πούλησε η Britney Spears είναι η αποθέωση του μίνιμαλ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.