CELEBRITIES

Κάποιος διέρρευσε μια φωτογραφία των παιδιών της Beyonce κι εξόργισε τους fans της


The Jennettes

4 Απριλίου 2019

31060811_1711538498905758_2261403656911847424_n_1.jpg

Mια νέα φωτογραφία των παιδιών της Beyoncé και του Jay-Z αναρτήθηκε στα social media. Οι fans των δύο μουσικών όμως δεν είναι καθόλου χαρούμενοι για αυτό.

Σύμφωνα με έναν μεγάλο αριθμό οπαδών, η φωτογραφία των διδύμων και της Blue Ivy δεν έπρεπε ποτέ να βρεθεί στο διαδίκτυο, καθώς διαρρηγνύει τον τρόπο με τον οποίο η Beyoncé κι ο Jay-Z προστατεύουν συνήθως τις δημόσιες φωτογραφίες των παδιών τους.

Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο των παιδιών, το οποίο εμφανώς βρίσκεται σε κορνίζα (φαίνεται μέχρι και μια γυαλάδα από το τζάμι).

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στον λογαρισμό Instagram του Hollywood Unlocked, ένα site πίσω από το οποίο βρίσκεται ο Jason Lee, ένας άντρας έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο των fans της Beyoncé. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το ποιος δημοσίευσε τη φωτογραφία πρώτος, καθώς το Hollywood Unlocked έδωσε τα εύσημα στο Freeish Media. Ο Lee πάντως, δήλωσε ότι το πορτρέτο κατέβηκε μόλις έμαθε ότι δεν έχει δοθεί άδεια για τη συγκεκριμένη φωτογραφία. "Παραλάβαμε μια φωτογραφία των παιδιών της Beyoncé μέσω μιας ανώνυμης πηγής και δημοσιεύσαμε τη φωτογραφία πιστεύοντας ότι είχε ήδη δημοσιευθεί από τους Carters", λέει ο Lee. "Μόλις λάβαμε μια κλήση από τον εκπρόσωπο της Beyoncé και μάθαμε ότι η φωτογραφία δεν ήταν εγκεκριμένη, την αφαιρέσαμε αμέσως από την πλατφόρμα μας, σε ένδειξη σεβασμού για την ιδιωτικότητά τους".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sir Carter and Rumi 1 month today. ??❤️??????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

Περιμένουμε αργά ή γρήγορα η "Queen B" να αρχίσει να απολύει κόσμο και να μοιράζει μηνύσεις.

Δείτε επίσης την gallery: Beyonce: Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια φωτογράφιση εγκυμοσύνης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.