CELEBRITIES

H Miley Cyrus φωτογραφήθηκε φορώντας μόνο χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων


The Jennettes

6 Απριλίου 2019

20180507_zaf_k03_554.jpg

 

H Miley Cyrus, παρά το ότι έχει ηρεμήσει τον τελευταίο καιρό - σε σχέση με παλιότερα, τουλάχιστον - μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές εμφανίσεις και πόζες. Η τραγουδίστρα έκανε μια ιδιαίτερα σέξι φωτογράφηση, για την οποία είχε δώσει ένα teaser τις προηγούμενες μέρες.

Στην τελευταία της φωτογραφία,, η Miley φοράει μια ζακέτα, την οποία έχει "ρίξει" ώστε να αποκαλύπτονται οι ώμοι και το στήθος της, το οποίο καλύπτει με μερικά χαρτονομίσματα των εκατό δολαρίων. Ένα από αυτά μάλιστα, το μυρίζει με το άλλο της χέρι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When your dad is #1 on iTunes with @lilnasx ! @billyraycyrus ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, η συγκεκριμένη φωτογράφία ανέβηκε για να τιμήσει τον πατέρα της. Το τραγούδι του Billy Ray Cyrus, “Old Town Road”, δεν είχε γίνει δεκτό στο chart του Billboard για τα country τραγούδια, επειδή δεν είχε θεωρηθεί αρκετά country. Μετά από ένα remix που έκανε ο Lil Nas X, όμως, το Old Town Road έφτασε στην κορυφή του iTunes, και η Miley αποφάσισε να το γιορτάσει.

Δείτε ακόμη: Miley Cyrus: Από barbie έγινε rock star

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.