CELEBRITIES

H Chrissy Teigen και ο John Legend έκαναν τα πιο γλυκά ταιριαστά τατουάζ


The Jennettes

6 Απριλίου 2019

20160215-zaf-o05-024.jpg

Δεν ξέρουμε τι ποσοστό των ζευγαριών που κάνουν ταιριαστά τατουάζ τα διατηρούν για πάντα, όμως το συγκεκριμένο ζευγάρι μοιάζει αποφασισμένο.

Η Chrissy Teigen και ο John Legend μοιράστηκαν στο Instagram τα ταιριαστά τατουάζ τους, ως φόρο τιμής στην τετραμελή τους οικογένεια. Και οι δύο έκαναν από μια τριάδα ονομάτων στα χέρια τους. Ο Legend έγραψε "Chrissy-Luna-Miles" στο μέσα μέρος του μπράτσου του, και η Teigen έγραψε αντιστοίχως "John-Luna-Miles" στο μέσα μέρος του πήχη της. Ο Legend βέβαια περιορίστηκε μόνο στα ονόματα, ενώ η Teigen πρόσθεσε και μια μικρή καρδιά στο εσωτερικό του δείκτη της. 

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η Teigen στο Instagram, έγραψε: 

"Έι παιδιά, μη μας μιλάτε σας παρακαλώ, εκτός αν έχετε τατουάζ. Είμαστε μια cool οικογένεια με τατουάζ τώρα και θέλουμε μόνο να μιλάμε σε άλλες οικογένειες με τατουάζ (συγγνώμη αν αυτό μοιάζει σκληρό). Ευχαριστούμε @winterstone. Δεν είσαι μόνο καταπληκτικά ταλαντούχος, αλλά και πολύ ευγενικός και υπέροχος και πάντα ευπρόσδεκτος στο σπίτι μας".

Σχέδια του Daniel Winter, του καλλιτέχνη που βρίσκεται πίσω από τα τατουάζ, έχουμε θαυμάσει σε πολλούς διασήμους, από τη Sophie Turner μέχρι την Miley Cyrus. Το στιλ του ξεχωρίζει κυρίως λόγω των πολύ λεπτών γραμμών, που επιτρέπουν μίνιμαλ σχέδια αστεριών, λουλουδιών και λεπτεπίλεπτων σχεδίων που μοιάζουν με βραχιόλια

Δείτε ακόμη: Ο John Legend και η Chrissy Teigen ξέρουν να διαλέγουν διακοπές

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.