CELEBRITIES

O νεογέννητος γιος του Gordon Ramsay έχει ήδη το δικό του Instagram


The Jennettes

6 Απριλίου 2019

abaca-320181-01419.jpg

Ο 52χρονος celebrity chef του "Hell's Kitchen" και του "Masterchef" έγινε πατέρας για πέμπτη φορά. Ο ίδιος και η σύζυγός του, Tana Ramsay, υποδέχτηκαν το γιο τους το απόγευμα της Πέμπτης. Ο chef μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες από το μαιευτήριο, όπου γονείς και βρέφος έδειχναν χαρούμενοι και υγιείς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

After 3 baftas and one Emmy... finally we have won an Oscar, please welcome Oscar James Ramsay, who touched down at 12:58 today for some lunch ! Xxx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gordon Ramsay (@gordongram) στις

Το ζευγάρι μοιράστηκε το όνομα του μωρού με τον πιο αστείο τρόπο, καθώς η λεζάντα του Gordon στο Instagram έγραφε:

"Μετά από 3 Bafta κι ένα Emmy... Επιτέλους κερδίσαμε Oscar. Παρακαλώ καλωσορίστε τον Oscar James Ramsay"

Παρόλο που το μωρό μόλις έφτασε, έχει ήδη το δικό του Instagram account. Ο Ramsay έκανε tag τον @oscarjramsay στην ανακοίνωσή του, και το προφίλ του μωρού έχει πλέον τις πρώτες του φωτογραφίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I would like to introduce you to my big sister Matilda ???? she gave me the biggest hug and so far she’s my favourite ....??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oscar Ramsay (@oscarjramsay) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had my first photo shoot today !! Can’t travel until I have a passport photo ? ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oscar Ramsay (@oscarjramsay) στις

Στο προφίλ φαίνεται πως γράφει το ίδιο το μωρό, μιλώντας σε πρώτο ενικό και λέγοντας "Σήμερα είχα την πρώτη μου φωτογράφιση. Δεν μπορώ να ταξιδέψω μέχρι να έχω φωτογραφία διαβατηρίου" ή "Να σας συστήσω την αδερφή μου την Matilda".

O Oscar είναι το πέμπτο παιδί των Ramsay, οι οποίοι είναι παντρεμένοι από το 1996. Τα ευχάριστα νέα της γέννησής του, έρχονται τρία χρόνια αφότου ο Gordon αποκάλυψε ότι η Tana είχε μια αποβολή στον πέμπτο μήνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.