CELEBRITIES

Oι πρώτες φωτογραφίες από το νέο σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle


The Jennettes

8 Απριλίου 2019

20190311_zaa_ap2_364.jpg

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακόμισαν επίσημα στο Windsor. Το royal ζευγάρι μετακόμισε στο νέο του σπίτι, το Frogmore Cottage, μετά από μήνες ανακαινίσεων. Σύμφωνα με το People, οι ανακαινίσεις στην κατοικία συμπεριλάμβαναν ένα νέο φιλικό προς το περιβάλλον κέντρο ενέργειας, δάπεδο για γιόγκα και μη-τοξική μπογιά.

"Θα περάσουν πολύ καλύτερα στο Windsor," είπε ένας οικογενειακός φίλος στο περιοδικό. "Νιώθουν κλειστοφοβικά στο σπίτι τους στο παλάτι του Kensington."

Το εξωτερικό μέρος της κατοικίας, που βρίσκεται στο Windsor περίπου 25 μίλια έξω απ' το Λονδίνο, έλαβε και ένα make over με "νέο λευκό εξωτερικό, μοντέρνα παράθυρα και σκούρα σκεπή," σύμφωνα με το People. Ενώ φωτογραφίες του εσωτερικού μπορεί να μην δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας, νέες φωτογραφίες του εξωτερικού του σπιτιού, έγιναν διαθέσιμες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frogmore Cottage (@frogmorecottageuk) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@stunningmeghanmarkle) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry_Meghan_William_Kate (@_harry_meghan_baby) on

Σύμφωνα με το People, η μετακόμιση είναι απελευθερωτική και υγιής για το ζευγάρι. "Υποθέτω πως θα είναι ωραίο να μπορούν να βγουν έξω," είπε μία πηγή. "Χωρίς γείτονες που είναι είτε οικογένεια είτε προσωπικό [στο παλάτι του Kensington], τώρα θα μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν."

 

Δείτε ακόμη: H Beyonce και ο Jay Z αγόρασαν εξοχικό αξίας 26 δισεκατομμυρίων

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.