CELEBRITIES

Αυτή είναι η celebrity με την οποία όλοι οι Aμερικάνοι θέλουν να πιουν ένα ποτό


The Jennettes

8 Απριλίου 2019

untitled_design1.jpg

Με ποιον θα προτιμούσατε να πιειτε μια μπύρα; Με την Beyoncé ή τον Bill Gates; Τη Lady Gaga ή τη Betty White; Τον Bruce Springsteen ή τον LeBron James;

Αυτή η ερώτηση παραμένη δύσκολη, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Η ιδέα του να πιούμε ένα ποτό με τον αγαπημένο μας ηθοποιό, πολιτικό ή ιστορική προσωπικότητα, είναι λίγο πολύ η απόλυτη celebrity φαντασίωση.

Για να βρεθεί μια επίσημη απάντηση, το Ινστιτούτο Μπύρας έκανε μια έρευνα με εκατοντάδες αμερικάνους, σχετικά με το άτομο που θα προτιμούσαν να πιουν μια μπύρα μαζί του. Η αξιαγάπητη celebrity που κατέλαβε την πρώτη θέση δεν μας προκάλεσε και τόσο μεγάλη εντύπωση.

Οι περισσότεροι ερωτηθέντες θα ήθελαν να πιουν μια μπυρα με το "Golden Girl" Betty White. Παρόλο που η, θρυλική πλέον, 97χρονη ηθοποιός έχει δηλώσει ότι θεωρεί πως το μυστικό της μακροζωίας της είναι η βόκτα, θα μπορούσε να κάνει μια εξαίρεση.

Το 2019 ήταν η πρώτη χρονιά που διεξήχθη η επίσημη έρευνα. Οι υποψήφιοι celebrities περιλάμβαναν την Beyoncé, τη Lady Gaga, τον Bruce Springsteen, την Betty White, τον Denzel Washington, τη Serena Williams, τον LeBron James, τον Bill Gates, την Oprah Winfrey, την J.K. Rowling, την Kim Kardashian κα τον Alex Trebek.


Δείτε ακόμη: Οι καλύτερες selfie φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ των celebrities

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.