CELEBRITIES

Η φωτογραφία της Kate Beckinsale χωρίς ίχνος μακιγιάζ ενθουσίασε το Instagram


The Jennettes

8 Απριλίου 2019

5369300583248710_1070139845711391055_n.jpg

H όμορφη ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή πριν 16 χρόνια περίπου, μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Pearl Harbour, το 2001 και συνεχίζει να μας απασχολεί μέχρι και σήμερα.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα η Kate Beckinsale σχολιάστηκε με άσχημο τρόπο από τα media για τη σχέση της με τον 25χρονο κωμικό Pete Davidson. Αυτή η κατάσταση την έκανα να αισθανθεί πολύ άσχημα και για αρκετό καιρό είχε διαγράψει το λογαριασμό της στο Instagram.

Έκανε όμως δυναμική επιστροφή και ανέβασε μια φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ δείχνοντάς μας την αλαβάστρινη επιδερμίδα της. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «Υγιές μυαλό σε υγιές σώμα» θέλοντας να απαντήσει με το δικό της τρόπο στα αρνητικά σχόλια για τη προσωπική της ζωή. Φυσικά τα σχόλια των fans στη συγκεκριμένη φωτογραφία μόνο θετικά ήταν αφού ενθουσιάστηκαν με τη φυσική ομορφιά της!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Δείτε ακόμη:

Paris Fashion Week 2019: Τα πιο inspired hair looks που είδαμε στους δρόμους του Παρισιού  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.