CELEBRITIES

Ο θρυλικός κωμικός Robin Williams βοηθούσε κρυφά τους άστεγους με τον πιο ουσιαστικό τρόπο


The Jennettes

9 Απριλίου 2019

20140106_baf_m67_1835.jpg

Πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν κάνει τον κόσμο να γελάσει όσο ο Robin Williams. Ο θρυλικός κωμικός ψυχαγωγούσε το κοινό για δεκαετίες. Στις 11 Αυγούστου του 2014, η αυτοκτονία του συγκλόνισε τόσο τους fans όσο και τους συμπρωταγωνιστές του.

Σε ένα blog post που έγραψε ο Brian Lord, πρόεδρος του Premiere Speakers Bureau, μοιράστηκε μια ελάχιστα γνωστή ιστορία για τον Robin Williams.

"Πριν χρόνια έμαθα ένα πολύ ωραίο πράγμα για τον Robin Williams, κι από τότε δεν μπορούσα να δω ταινία του χωρίς να το σκέφτομαι", έγραψε ο Lord.

"Δεν έκλεισα ποτέ τον Robin Williams για κάποιο event, αλλά πλησίασα αρκετά ώστε το γραφείο να λάβω τη λίστα με τις απαιτήσεις του". Σε αντίθεση με οτιδήποτε περίμενε ο Lord, ο Williams είχε την εξής περίεργη απαίτηση. "Για κάθε εκδήλωση ή ταινία που έκανε, η εταιρεία που τον προσλάμβανε έπρεπε επίσης να προσλάβει ένα συγκεκριμένο αριθμό άστεγων ανθρώπων και να τους δώσει δουλειά".

Όπως ήταν φυσικό, ο Lord δεν κατάφερε ποτέ να δει τις ταινίες του Williams με τον ίδιο τρόπο.

"Είμαι σίγουρος ότι στον ελεύθερό του χρόνο, με δικά του λεφτά, δούλευε με όσους είχαν ανάγκη, αλλά είχε επίσης αποφασίσει να χρησιμοποιήσει την επιρροή του ως κωμικός για να διασφαλίσει ότι οι εταιρείες παραγωγής και οι οργανωτές των εκδηλώσεων θα μάθουν την αξία του να δίνεις στους ανθρώπους την ευκαιρία να δουλέψουν για να τα καταφέρουν ξανά", έγραψε ο Lord.

Κατέληξε λέγοντας: "Ήταν ένας άνθρωπος που πολλαπλασίαζε τον αντίκτυπό του. Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο αντίκτυπος θα συνεχίσει και χωρίς αυτόν. Σε ευχαριστούμε Robin Williams - όχι μόνο για τις στιγμές γέλιου, αλλά και για το καλό παράδειγμα".

Δείτε ακόμη: Που ακριβώς γυρίστηκαν διάσημες ταινίες και σειρές;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.