CELEBRITIES

H Jessica Alba πουλάει τη βίλα της για 6 εκατομμύρια δολάρια


The Jennettes

10 Απριλίου 2019

abaca-584000-149.jpg

Η Jessica Alba λέει αντίο στο σπίτι της στο Beverly Hills καθώς αποφάσισε να μετακομίσει. Η αγαπημένη ηθοποιός εκτός από πολύ καλή ηθοποιός είναι και πολύ καλή επιχειρηματίας αφού η αξία της βίλας που είναι προς πώληση ανέρχεται στα 6,2 εκατομμύρια δολάρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Η ίδια και ο σύζυγός της Cash Warren μεγαλώνουν τα τρία παιδιά τους, Honor, Hayes και Haven όσο μπορούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον την οικογένειά τους σε ένα σπίτι λιγότερων τετραγωνικών στην ίδια περιοχή. Το εντυπωσιακό σπίτι που είναι προς πώληση βρίσκεται σε ένα καλά προστατευμένο οικόπεδο, ενώ είναι σε άψογη κατάσταση καθώς είναι γνωστό ότι ηθοποιός λατρεύει να περνάνε όλα από τα χέρια της ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια διακόσμησης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Όταν μπαίνει κάποιος στη βίλα θα αντικρίσει τα πέτρινα δάπεδα του φουαγιέ, τα οποία προϊδεάζουν για το ρουστίκ στιλ. Διαθέτει βιβλιοθήκη, ένα πολυτελές γραφείο, πισίνα και μεγάλη αυλή – όλα είναι διακοσμημένα με minimal αισθητική και κυρίαρχο χρώμα το λευκό.

Δείτε τη βίλα εδώ:

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.