CELEBRITIES

Η Kim Kardashian διαβάζει για να γίνει δικηγόρος


11 Απριλίου 2019

20181009_zaa_nc34_095.jpg

Η Kim Kardashian έκανε μία μεγάλη ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στη Vogue και αυτό είναι πως διαβάζει για να γίνει δικηγόρος. Αυτή τη στιγμή κάνει μία τετραετή πρακτική σε ένα δικηγορικό γραφείο στο San Francisco και ευελπιστεί να δώσει εξετάσεις το 2022 -ενώ η απόφασή της ήρθε από τότε που βοήθησε να βγει από τη φυλακή η Alice Marie Johnson την περασμένη χρονιά.

"Έπρεπε να το σκεφτώ πολύ," είπε. Η επιλογή της ήρθε από έναν συνδυασμό του ότι "έβλεπε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα" με την Alice Marie Johnason και συγχρόνως ένιωθε πως δεν μπορούσε να βοηθήσει αρκετά. "Ο Λευκός Οίκος με κάλεσε για να βοηθήσω στο να αλλάξει το σύστημα και κάθομαι στο Roosevelt Room με έναν δικαστή που είχε δικάσει εγκληματίες και πολλούς ισχυρούς ανθρώπους και απλά καθόμουν εκεί, σκεπτόμενη Oh, sh*t. Πρέπει να μάθω περισσότερα."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Η Kim ξέρει πως θα δεχθεί μίσος για το ότι πήρε αυτή την απόφαση, με βάση το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι τη θεωρούν τίποτα παραπάνω από μία reality star. Αλλά δεν τη νοιάζει ιδια΄τιερα.

"Μου αρέσει να μπαίνω στη διαδικασία να κάνω μία συζήτηση με κάποιον που μπορεί να τείνει να με υποτιμά, γιατί μπορώ να εγγυηθώ πως θα αποκτήσουν άλλη γνώμη και θα έχουν καταλάβει τι είναι σημαντικό για εμένα αφού με έχουν γνωρίσει".

 

Δείτε ακόμη: H Kim Kardashian φωτογραφίζεται ως Jackie O και σοκάρει

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.