CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία μαζί με την Oprah Winfrey


The Jennettes

11 Απριλίου 2019

abaca_645416_002_1.jpg

Είναι επίσημο ο πρίγκιπας Harry και η Oprah Winfrey θα συνεργαστούν για καλό σκοπό. Οι δυο τους θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν τη κοινωνία θα δημιουργήσουν ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο θα υπάρχουν ιστορίες διάσημων οι οποίοι έχουν βιώσει δύσκολες ψυχικές καταστάσεις.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί το 2020 από την Apple Tv και η επίσημη ανακοίνωση έγινε μέσα από μια φωτογραφία στο Instagram. Μοναδικός στόχος του project είναι να κάνει τους ανθρώπους να μη φοβούνται να μιλήσουν για τις ψυχικές ασθένειες και να σταματήσουν να είναι ταμπού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

H δήλωση του πρίγκιπα Harry ήταν η εξής: «Πιστεύω πως η καλή πνευματική υγεία και ευεξία είναι το κλειδί για μια ισχυρή ηγεσία, για παραγωγικές κοινότητες και ανθρώπους με στόχους. Η ελπίδα μας είναι αυτή η σειρά να είναι διαφωτιστική, θετική και χωρίς αποκλεισμούς. Θέλουμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους. Είμαι πολύ περήφανος που θα δουλέψω μαζί με την Oprah σε ένα τόσο ζωτικής σημασίας project» προετοιμάζοντας τους θεατές για αυτό το νέο εγχείρημα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Global Citizen (@glblctzn) on

Πάντως θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τη συνεργασία των δυο τους αλλά φυσικά να ακούσουμε και τις ιστορίες των διάσημων καλεσμένων τους!

Δείτε ακόμη:

Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.