CELEBRITIES

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds φλερτάρουν στο Instagram όπως κάθε άλλο ζευγάρι


The Jennettes

12 Απριλίου 2019

20180910_zaa_ms4_027.jpg

Η Βlake Lively και ο Ryan Reynolds είναι γνωστοί για το ότι κοροϊδεύουν ο ένας τον άλλον στα social media. Ωστόσο, το πιο πρόσφατο φλερτ τους περιλάμβανε και έναν απρόσμενο καλεσμένο: Toν Pikachu.

O Reynolds δάνεισε τη φωνή του στον χαρακτήρα για την ταινία Pokémon: Detective Pikachu και ανέβασε ένα γλυκό video στο Instagram του. To video περιλαμβάνει πολλούς από τους χαρακτήρες της ταινίας, ενώ η κωμική δύναμη του Reynolds είναι εμφανής από την αρχή, όσο το "I Wanna Dance With Somebody" της Whitney Houston παίζει στο background. Φαίνεται πως αυτό άρεσε στη Lively, η οποία έγραψε ένα... ιδιαίτερο σχόλιο. "Είναι λάθος να πω πως θα πήγαινα μαζί του;;" έγραψε, αναφερόμενη στον Pickachu του Reynolds.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Ο Reynolds απάντησε στη σύζυγό του λίγο αργότερα: "@blakelively αυτή είναι εύκολα το καλύτερο fan-fiction που έχω διαβάσει."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

 

Δείτε ακόμη: Οι κόρες της Blake Lively και του Ryan Reynolds έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.