CELEBRITIES

Τόσα χρήματα βγάζουν οι Kardashians για κάθε post στα social media


The Jennettes

15 Απριλίου 2019

20181210_zaa_nc34_369.jpg

Από τα posts για το διαβόητο Fyre Festival της Kendall Jenner, μέχρι τα γλιφιτζούρια που κόβουν την όρεξη, έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσα κερδίζουν οι Kardashians για κάθε διαφημιστικό post;

Η Kris Jenner, η γνωστή 'momager' της τηλεόρασς, μίλησα για τα κέρδη που έχουν οι κόρες της από τα social media κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης με το CBS Sunday Morning.

Σύμφωνα με την 63χρονη μητέρα, οι αδερφές έχουν μεγάλη ποικιλία στις χρεώσεις όσον αφορά το να προμοτάρουν προϊόντα στους εκατομμύρια followers τους.

"Οι κόρες μου παίρνουν συνεχώς προσφορές για να ανεβάσουν κάτι για μία εταιρία ή ένα brand, στα social media," είπε η Jenner στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Tracy Smith. "Οπότε, έχουν μία χρέωση για κάθε post, κάθε story, για το Facebook, ξέρεις, έχουν ένα πρόγραμμα χρεώσεων".

Όσον αφορά το τι διαλέγουν να διαφημίσουν στα social media τους, η Jenner αποκάλυψε πως η χρέωση είναι μεγαλύτερη αν το προϊόν είναι "κάτι που πρόκειται να πιεις, να καταναλώσεις ή να βάλεις στο σώμα σου".

Πόσα χρήματα παίρνουν όμως;

Παρότι αρνήθηκε να πει ακριβώς, η Jenner εξήγησε πως η χρέωση για τα posts είναι "σίγουρα 6 νούμερα".

 

Δείτε ακόμη: 9 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι όσα βλέπουμε στο Instagram δεν είναι πάντα πραγματικά

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.