Με Ελληνίδα γυναικολόγο στο πλευρό της θέλει να γεννήσει η Meghan Markle

The JennettesTHE JENNETTES Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Με Ελληνίδα γυναικολόγο στο πλευρό της θέλει να γεννήσει η Meghan Markle

Κάθε μέρα φουντώνει και μια νέα φήμη για το γάμο του βασιλικού μωρού, που αναμένεται να έχει έρθει στον κόσμο μέχρι το τέλος του μήνα.

Αυτήν τη στιγμή, οι πληροφοριοδότες της βασιλικής οικογένειας πιστεύουν ότι το μωρό του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle θα γεννηθεί στην πτέρυγα Kensington του Chelsea and Westminster Hospital, εκεί όπου είχε γεννήσει τα παιδιά της και η Amal Clooney.

Η Meghan Μarkle φαίνεται πως έχει εγκαταλείψε την ιδέα της γεννας στο σπίτι, και διάλεξε την συγκεκριμένη κλινική του Λονδίνου, μετά από συζήτηση με την μητέρα της Doria ­Ragland , και την ίδια την Amal. O λόγος πίσω από αυτήν την επιλογή είναι πως η Meghan θα ήθελε πολύ να την βοηθήσει μια γυναίκα να φέρει το παιδί της στον κόσμο, και το συγκεκριμένο νοσοκομείο έχει μια σπουδαία ομάδα γυναικών μαιευτήρων και νοσηλευτών.

Για αυτόν τον λόγο η Markle έχει αρνηθεί να αναλάβουν επικεφαλής της διαδικασίας οι (άντρες) γιατροί που ξεγέννησαν την Kate Middleton και έχει προτιμήσει τους θηλυκούς συμβούλους του νοσοκομείου, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Ελληνίδα Μίνα Σαββίδου.

Άλλος ένας λόγος πίσω από αυτήν την επιλογή, είναι ότι η συγκεκριμένη κλινική του Λονδίνου, υποστηρίζει κάποιες εναλλακτικές μεθόδους τοκετού, οι οποίες ενδιαφέρουν ιδιαίτερα την Markle. Εκείνη και ο Harry επισκέπτονται ένα κέντρο ευεξίας στο Λονδίνο, όπου κάνουν gong-bathing, μια τεχνική διαλογισμού που περιλαμβάνει ήχους gong που μειώνουν την ένταση του τοκετού. Παρόμοιες τεχνικές φαίνεται πως θα ακολουθήσει η Meghan στη γέννα, συμπεριλαμβανομένων θεραπευτικών κρυστάλλων και αρωματοθεραπείας.

Η Meghan είχε αρνηθεί να γεννήσει στην πτέρυγα Lindo του ίδιου νοσοκομείου, όπου η Kate Middleton γέννησε και τα τρία παιδιά της. H πτέρυγα Kesington είναι μια πανάκριβη κλινική στο Λονδίνο, η οποία παρέχει όλες τις ανέσεις ενός σπιτιού, και όλες τις πολυτέλειες ενός πεντάστερου ξενοδοχείου.

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

 

More for you

Don't Miss